CELEBRITIES

H Julia Fοx φορά φούστα με δεκάδες polaroids του εαυτού της σε νέα επική εμφάνιση


JTeam

22 Ιουνίου 2022

H Julia Fοx φορά φούστα με δεκάδες polaroids του εαυτού της σε νέα επική εμφάνιση
Το εντυπωσιακό look της

H Julia Fοx μας έχει συνηθίσει σε επικές statement εμφανίσεις. Από την πασαρέλα στην front row των μεγαλύτερων fashion shows και από τα πιο πολυσυζητημένα parties διασήμων στο street style, το μοντέλο και ηθοποιός ξέρει καλύτερα από τον καθένα πώς να τραβήξει τα βλέμματα όλων. Αυτή την φορά πόζαρε για την Vogue Τσεχοσλοβακίας με μία επική φούστα φτιαγμένη από φωτογραφίες polaroids. Πάρτε το χρόνο σας να το επεξεργαστείτε, πριν σας πούμε και το καλύτερο. Οι δεκάδες retro φωτογραφίες απεικόνιζαν την ίδια!

«Τι φοράς Julia;» την ρωτάει ο σκηνοθέτης. «Τον εαυτό μου» απαντάει η Julia Fox σε βίντεο που εμφανίζεται να καλύπτει το γυμνό στήθος της με δύο ακόμα εικόνες του εαυτού της.

Στο ίδιο βίντεο την βλέπουμε και με ένα χτυσό ντραπέ φόρεμα που αγκαλιάζει την σιλουέτα της και μαλλιά σε στιλ της δεκαετίας του '60 που θύμιζε την Jane Fonda στο Barbarella.

Μια τρίτη εμφάνιση από τη φωτογράφιση περιλαμβάνει ένα ροζ και κόκκινο φόρεμα που συνδύασε με ένα εντυπωσιακό κολιέ από πολύτιμους λίθους και μια περούκα που είναι πιθανό να να εμπνεύστηκε από τη Sophia Loren και τη Linda Evangelista. Όλες οι εμφανίσειςέχουν το signature graphic eyeliner της Fox.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS