ΣΤΙΛ

Φεστιβάλ Βενετίας 2022: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας


Μάρθα Κουμπάνη

1 Σεπτεμβρίου 2022

Φεστιβάλ Βενετίας 2022: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας
Το Φεστιβάλ Βενετίας ξεκίνησε θεαματικά, με ένα κόκκινο χαλί αντάξιο της φήμης του θεσμού

Το ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας είναι ένα από τα πιο λαμπερά στον κόσμο. Οι διάσημοι υποψήφιοι και καλεσμένοι εμφανίζονται όχι μόνο για να προωθήσουν τις νέες τους ταινίες, αλλά και για να προσφέρουν δυνατά fashion moments και να συνεργαστούν με κορυφαίους στυλίστες για να παρουσιάσουν τις καλύτερες δημιουργίες από τις haute couture συλλογές των σχεδιαστών. Είναι ένα εντυπωσιακό θέαμα για τους λάτρεις της μόδας όσο και για τους λάτρεις του κινηματογράφου.

Στο 79o Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας αναμένεται να παρουσιαστούν τις επόμενες δύο εβδομάδες μια σειρά από πολυαναμενόμενες ταινίες- πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα κορυφαία ταλέντα του Χόλιγουντ θα είναι εκεί. Η Ana de Armas του Blonde, ο Timothée Chalamet του Bones & All, η Cate Blanchett του Tár και η Jodie Turner-Smith του White Noise, μεταξύ πολλών άλλων.

Οι stars ήδη από την πρεμιέρα έθεσαν ψηλά τον πήχη με τα εκπληκτικά red carpet looks τους. Από την Jodie Turner-Smith με Gucci και πράσινα μεταξωτά, οpera gloves στην φετινή πρόεδρο του φεστιβάλ Jullianne Moore με Valentino cape dress, αυτές είναι οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε από την πρώτη μέρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.