ΣΤΙΛ

Cowboy boots: Eπιστρέφουν και φοριούνται με τους πιο cool τρόπους


Μάρθα Κουμπάνη

7 Σεπτεμβρίου 2022

Cowboy boots: Eπιστρέφουν και φοριούνται με τους πιο cool τρόπους
Getty/Ideal Image
Oι πιο fresh ιδέες για να φορέσουμε ξανά τις cowboy boots

Μίνι φούστες, Juicy φούτερ, η άνοδος των Uggs, glitter μακιγιάζ. Από όλα τα πράγματα που προέκυψαν στα 2000s, οι καουμπόικες μπότες ήταν μια προσωπική εμμονή. Kάποτε τα εμπνευσμένα από Western, κεντημένα ή σκαλισμένα παπούτσια ήρθαν απροσδόκητα -και για λίγο- να κυριαρχήσουν στις τάσεις τώρα επιστρέφουν για να διεκδικήσουν ξανά ένα κομμάτι της μόδας, μαζί με μια σειρά από άλλες τάσεις εκείνης της δεκαετίας. Η πρόκληση για εμάς που τις αγαπήσαμε τότε ήταν να βρούμε νέους τρόπους για να φορέσουμε τις καουμπόικες μπότες αυτό το φθινόπωρο.

H επιστροφή τους δεν προκαλεί έκπληξη. Κάτι η λατρεία της rodeo αισθητικής και η ανάδειξη των horse girls σε fashion icons του 2022, αλλά και η επιστροφή του Equestrian look στις πασαρέλες της σεζόν -ποιος μπορεί να ξεχάσει όταν η Charlotte Casiraghi εμφανίστηκε έφιππη στο couture show Chanel;

Χάρη σε brands όπως Ganni, Brother Vellies, Chanel και Isabel Marant, η μπότα που συχνά θεωρείται κιτς έχει μεταμορφωθεί με προσεγμένες λεπτομέρειες, κεντήματα και κομψές σιλουέτες. Kαι ως πιστή σε όλα τα στιλ από τις αρχές της χιλιετίας, είμαι πρόθυμη να τις ξαναφορέσω.

1. Mε jeans και blazer

Jenny.Gr
Instagram @missangmelero

2. Με patchwork items

Jenny.Gr

3. Mε καρό φούστα και minimal top

Jenny.Gr
Getty/Ideal Image

4. Και φυσικά με mini skirt

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.