ΣΤΙΛ

Emmys 2022: Oι πιο λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί


Μάρθα Κουμπάνη

13 Σεπτεμβρίου 2022

Emmys 2022: Oι πιο λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί
Photo credits: Getty/Ideal Image
Τα πιο εντυπωσιακά red carpet looks των βραβείων Emmy

Η περίοδος των βραβείων ξεκίνησε και επίσημα με τα Emmys 2022 στο Λος Άντζελες. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά μετά το 2019 και την πανδημία, που οι καλεσμένοι και το κοινό επέστρεψαν όλοι από κοντά στο Microsoft Theater, όπου έλαβαν μέρος. Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο βετεράνος του Saturday Night Live, Κέναν Τόμσο. Οι μεγαλύτερες προσωπικότητες της τηλεόρασης έδωσαν το παρών σε μια λαμπερή βραδιά και εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

Είναι η αγαπημένη μας στιγμή, εκείνη όπου μπορούμε να θαυμάσουμε τις πιο καλοντυμένες σταρ, με τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες και gowns των σχεδιαστών. Φωτεινά φορέματα, τολμηρά σχέδια και λεπτομέρειες παίζουν καθοριστικό ρόλο στο στιλ του red carpet. Στο κόκκινο χαλί περπάτησαν ηθοποιοί, μοντέλα, celebrities και μαγνήτισαν τα βλέμματα, με το glam που τους συνόδευε.

Τα φορέματα ήταν ένα κι ένα. Από κλασικά gowns όπως το μαύρο Valentino της Zendaya, σε πλούσια, τούλινα layers σε ονειρεμένες αποχρώσεις όπως το custom Christian Siriano της Melanie Lynskey, και πολυτελή μεταξωτά με γοητευτικές διχρωμίες όπως αυτό της Elle Fanning.

Δείτε τις ωραιότερες εμφανίσεις στη gallery ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.