ΣΤΙΛ

Socks & heels: To trend που ήρθε για να μείνει


Μάρθα Κουμπάνη

17 Σεπτεμβρίου 2022

Socks & heels: To trend που ήρθε για να μείνει
Getty/Ideal Image
Πώς να συνδυάσουμε σωστά κάλτσες και τακούνια

Όταν η Miu Miu παρουσίασε μια σειρά από looks με κάλτσες και γόβες στη συλλογή της για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, σίγουρα ένα κομμάτι του κοινού ανασήκωσε καχύποπτα τα φρύδια. Ωστόσο, παρά την άμεση αντίδραση, οι editors και οι street style stars αγκάλιασαν την αμφιλεγόεμνη τάση των αξεσουάρ, αποδεικνύοντας ότι ορισμένοι κανόνες της μόδας πρέπει να παραιάζονται. Στη μέση μιας εξαιρετικά μεγάλης στιγμής γα το στιλ της δεκαετίας του '90, η σκόπιμη αποκάλυψη ενός cool ζευγαριού κάλτσες μπορεί να είναι απλώς η αναβάθμιση που χρειαζόταν το στιλ μας.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο ερώτημα είναι πώς να τις φορέσουμε;

Για μια πιο casual εμφάνιση, επιλέξτε chunky γόβες και μια slouchy κάλτσες. Ή για όσες θέλουν να αναδείξουν ένα κλασικό ζευγάριπ γόβες στιλέτο, βάλτε μια ημιδιάφανη ή μεταλλιζέ κάλτσα για το τέλειο day-to-night look. Και για να αναδείξετε πραγματικά αυτές τις κάλτσες, συνδυάστε όλες τις τις με το μεγαλύτερο fashion trends της χρονιάς, που δεν είναι άλλο από την mini φούστα.

Jenny.Gr

Δείτε τις επιλογές μας:

Οι πλεκτές ριμπ καλτσες

Jenny.Gr

Calzedonia

Οι διάφανες μαύρες με κομψές λεπτομέρειες

Jenny.Gr

Calzedonia

Με girly φιόγκους

Jenny.Gr

Callzedonia

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.