ΣΤΙΛ

Κάθε cool girl θα φορέσει αυτό το jacket trend φέτος το φθινόπωρο


Μάρθα Κουμπάνη

9 Οκτωβρίου 2022

Κάθε cool girl θα φορέσει αυτό το jacket trend φέτος το φθινόπωρο
Reformation
Τα δερμάτινα jackets επιστρέφουν

Όταν σκέφτεστε τη μόδα του φθινοπώρου, τι σας έρχεται πρώτο στο μυαλό; Ονειρεύεστε όλες τις τάσεις που πρόκειται να δοκιμάσετε; Ή να βρείτε το τέλειο ζευγάρι μπότες; Για μένα, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται πάντα στο μυαλό είναι τα outwear -είναι άλλωστε η εποχή. Οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες μας επιτρέπουν να φορέσουμε επιτέλους τα blazers, τις καμπαρντίνες ή ακόμα και τα πρώτα παλτό. Είναι μια συναρπαστική περίοδος (ειδικά αν σας αρέσει το layering) γιατί μπορείτε επιτέλους να επικεντρωθείτε στο να βρείτε αυτό το τέλειο jacket για το φθινόπωρο. Τι σημαίνει αυτό εξαρτάται καθαρά από το προσωπικό σας γούστο, αλλά υποψιάζομαι ότι υπάρχει ένα στιλ που θα ξεχωρίσει αυτό το φθινόπωρο για πολλούς ανθρώπους: τα δερμάτινα jackets.

Ενώ το δέρμα επιστρέφει πάντα κάθε φθινόπωρο (είναι διαχρονικό), oι runway collection της σεζόν το αποθέωσαν. Από κομμάτια που έμοιαζαν πολύ φθαρμένα σε δερμάτινα ρούχα head-to-toe, τα δερμάτινα πανωφόρια ήταν παντού, από τον Miu Miu μέχρι τον Diesel και από τον Alexander McQueen μέχρι τον Blumarine, ανεξάρτητα από την αισθητική του κάθε brand.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο oι πασαρέλες που επανέφεραν τα δερμάτινα jackets στο προσκήνιο.Βρίσκονται παντού στο feed μας και στα ράφια των αγαπημένων μας καταστημάτων επιβεβαιώνοντας ότι αυτό το outwear είναι απαραίτητο για το φθινόπωρο.

Αυτά είναι τα στιλ που επικτρατούν.

1. Biker Jacket

2. Leather bomber

3. Μακρύ leather

4. Leather Blazer

5. Με γούνινες λεπτομέρειες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.