ΣΤΙΛ SHOPPING

Blazer season: Βρήκαμε τα blazers για το πιο chic φθινόπωρο


Μάρθα Κουμπάνη

27 Σεπτεμβρίου 2022

Blazer season: Βρήκαμε τα blazers για το πιο chic φθινόπωρο
Το blazer είναι το τέλειο ρούχο για την μεταβατική περίοδο

Mπορούμε να συμφωνήσουμε όλες ότι το όνομα της Hailey Rhode Baldwin Bieber είναι ήδη αρκετά μεγάλο, τουλάχιστον για να την αποκαλέσει κάποιος έτσι. Αν όμως χωρούσε ακόμα μια λέξη κάπου ανάμεσα στο Hailey και το Bieber αυτή θα ήταν σίγουρα η λέξη «Blazer».

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το fashion staple της γκαρνταρόμπας εχει γίνει η υπογραφή του διάσημου μοντέλου και It girl που ξέρει καλύτερα απ΄τον καθένα πώς να το φορέσει, ανεξάρτητα από την εποχή και τον καιρό. Δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ τι περιμένει η Hailey για να δημιουργήσει το δικό της blazer brand, μετά την skincare σειρά της, Rhode, και την ώρα που όλο και περισσότεροι celebrities (πρόσφατα η Gigi Hadid και ο Brad Pitt) στρέφονται στο λιανεμπόριο, αλλά αν και όταν αυτό γίνει έδω θα είμαστε.

Jenny.Gr
Splash News

Μιας και το αναφέραμε όμως το blazer είναι το τέλειο ρούχο για την μεταβατική περίοδο, αυτές τις ούτε κρύο-ούτε ζέστη ημέρες, που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Είναι πλέον τέλη Σεπτέμβρη και χρειάζόμαστε ένα πανωφόρι, είτε είναι νωρίς το πρωί στο δρόμο για το γραφείο, είτε στις βραδινές και πλέον δροσερές εξόδους μας.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο διαχρονικό και σοφιστικέ από ένα oversized blazer. Για το φετινό φθινόπωρο τα αγαπημένα μας brands παρουσιάζουν μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων υφών και αποχρώσεων.

Αυτά είναι τα δικά μας αγαπημένα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.