ΣΤΙΛ

Ξέρεις το coastal grandmother look; Η Gigi Hadid θα σε κάνει να το λατρέψεις


Μάρθα Κουμπάνη

19 Οκτωβρίου 2022

Ξέρεις το coastal grandmother look; Η Gigi Hadid θα σε κάνει να το λατρέψεις
Splash News
Η Gigi Hadid κάνει τη μία stylish εμφάνιση μετά την άλλη και μας δίνει έμπνευση μέσα από τους πιο ανατρεπτικούς συνδυασμούς

Η Gigi Hadid έφερε το coastal grandmother στη Νέα Υόρκη.

Το διάσημο μοντέλο εμφανίστηκε χθες με ρούχα εμπνευσμένα από το menswear που θα έκαναν περήφανη την Diane Keaton. To super model φόρεσε ένα cozy κασμιρένιο παλτό, σε ζεστή μπεζ απόχρωση και oversized σιλουέτα, πάνω από ένα καρό πουκάμισο σε αποχρώσεις tan και χακί, λευκό γιακά και λεπτή, λευκή γραβάτα, λαδί παντελόνι και καφέ-λευκά loafers.

Jenny.Gr
Splash News

Jenny.Gr
Splash News

Η Hadid ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μερικά χαριτωμένα αξεσουάρ σε φθινοπωρινούς τόνους, όπως μια τσάντα Dior Saddle, ένα ζευγάρι τετράγωνα γυαλιά ηλίου με πράσινους φακούς και ένα πορτοκαλί φιόγκο στο ponytail της. Πρόσθεσε επίσης ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από χρυσό, μαργαριτάρι και μπλε ζαφείρι από τοην συνεργασία Harris Reed x Missoma, καθώς και ένα μεγάλο τιρκουάζ δαχτυλίδι.

Jenny.Gr

Η ιδρύτρια του Guest in Residence έκανε τη μετάβαση στο φθινοπωρινό ντύσιμο, ενώ πρόσθεσε μερικά fun χρώματα στις φθινοπωρινές εμφανίσεις της. Την περασμένη Δευτέρα, η Hadid φωτογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη, με ένα φούτερ σε πράσινο μέντας με καφέ πλεκτό γιακά που έφερε ένα neon πράσινο και πορτοκαλί γεωμετρικό σχέδιο. To συνδύασε με φαρδύ καφέ παντελόνι και καφέ loafers.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS