ΣΤΙΛ

Copenhagen Fashion Week: Τα 7 trends που ξεχώρισαν από τη σημαντικότερη εβδομάδα μόδας


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

7 Φεβρουαρίου 2023

Copenhagen Fashion Week: Τα 7 trends που ξεχώρισαν από τη σημαντικότερη εβδομάδα μόδας
Instagram/rotatebirgerchristensen
Θέλεις να γίνεις ένα Scandi girl; Με τα 7 trends που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης είναι απλό

Ο μήνας της μόδας έχει ήδη αρχίσει και μια μεγάλη εβδομάδα μόλις τελείωσε. Η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης, τα τελευταία χρόνια, έχει αρχίσει και δημιουργεί μεγάλο αντίκτυπο και όλο και περισσότεροι guru της μόδας την τοποθετούν στις πιο σημαντικές Εβδομάδες Μόδας, όχι μόνο λόγω του sustainability που τη διέπει, αλλά και εξαιτίας των πολύ φρέσκων και εμπνευσμένων looks που αναδεικνύει.

Στη τελευταία Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης είδαμε πολλά και ενδιαφέροντα shows, με έντονο το στοιχείο του μινιμαλισμού και της διαχρονικότητας. Από αυτά τα shows, όπως γίνεται κάθε φορά άλλωστε, βγήκαν κάποια βασικά trends, που υπήρχαν σχεδόν σε όλες τις συλλογές.

Θέλεις να μάθεις ποια ήταν αυτά; Είναι όλα στην παρακάτω λίστα, που θα σε βοηθήσει να γίνεις ένα σωστό Scandi girl!

1. Φόρεσε τζιν πουκάμισο, τζιν παντελόνι, τζιν φούστα, τζιν τσάντα και γενικά φόρα τζιν.

2. Όσο πιο πολύ μπορώ να δω μέσα από τα ρούχα μου, τόσο το καλύτερο. Διαφάνειες for the win!

3. Αν αγάπησες τα total black σύνολα της Wednesday Adams, είσαι τυχερή. Το μαύρο είναι μεγάλη τάση.

4. Δύσκολο χρώμα το κίτρινο, δεν ταιριάζει σε όλους. Βέβαια δύο χρόνια πανδημίας περάσαμε, στο total yellow θα δυσκολευτούμε τώρα;

5. Ήρθε επιτέλους η δικαίωση αυτού του αξεσουάρ! Οι κάλτσες μπορούν να είναι και κάτι άλλο εκτός από αστείες παιδιά, μπορούν να είναι και sexy, μπορούν να είναι και σικάτες.

6. Τα κοστούμια έπαιξαν πάρα πολύ στα shows. Ήταν παντού. Ήταν πολλά και oversized τα περισσότερα. Σα να ήσουν στη Wall Street στα '80s φαντάσου!

7. Διπλά φιλάκια στα βαρετά πανωφόρια που δεν γυαλίζουν έστειλε η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης και καλά έκανε, αν με ρωτάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.