ΣΤΙΛ

Μήπως θα έπρεπε να εκτιμήσουμε λίγο περισσότερο το στιλ των ηλικιωμένων;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

27 Απριλίου 2023

Μήπως θα έπρεπε να εκτιμήσουμε λίγο περισσότερο το στιλ των ηλικιωμένων;
Instagram/gramparents
Δυστυχώς η τρίτη ηλικία δεν δρέπει τους καρπούς της εκτίμησής μας για το στιλ της, παρότι θα έπρεπε

Πριν το quiet luxury γίνει trend, πριν το normcore αποφασιστεί ότι θα σημαίνει «βασικό ντύσιμο», υπήρχε ο τρόπος που ντυνόντουσαν οι πιο ηλικιωμένοι άνθρωποι, ο οποίος θεωρείται εμπνευσμένος και αξιοζήλευτος.

Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι στις ημέρες μας ντύνονται -πραγματικά- πολύ καλά! Υπάρχει μια αίσθηση αυτοπεποίθησης, γνώσης της προσωπικής αισθητικής και γραμμών που κολακεύουν το σώμα τους, όπως επίσης και μια αγάπη προς τα ποιοτικά υφάσματα και υλικά.

Κανονικά οι ηλικιωμένοι θα έπρεπε να λαμβάνουν την εκτίμηση που τους αναλογεί και τους αξίζει όσον αφορά στο στιλ τους. Είναι λες και όλο το quiet luxury trend -και όχι μόνο- είναι εμπνευσμένο από αυτούς!

Φαρδιά μπλουζάκια, άνετα παντελόνι, παπούτσια με μαξιλαράκια, καμπαρντίνες, καπιτονέ jackets, όλα αυτά τα φορούσαν πριν από εμάς και ποτέ δεν άκουσαν έναν καλό λόγο. Κρίμα! Γιατί ο παππούς σου φορούσε τα New Balance 992 πολύ πριν από εσένα.

Αν θέλεις και εσύ να εμπνευστείς από το απαράμιλλο στιλ των ηλικιωμένων, δες τον gramparents λογαριασμό στο Instagram και θα μας θυμηθείς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.