ΣΤΙΛ

Η Σάλμα Χάγιεκ στα «κόκκινα» - Φόρεσε το πιο hot χρώμα της σεζόν


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Σεπτεμβρίου 2023

Η Σάλμα Χάγιεκ στα «κόκκινα» - Φόρεσε το πιο hot χρώμα της σεζόν
Instagram/salmahayek
Η Σάλμα Χάγιεκ διδάσκει στιλ με κάθε της εμφάνιση

Αν είμαστε ό,τι φοράμε, τότε η Σάλμα Χάγιεκ μέσα στο off-shoulder κόκκινο, δερμάτινο midi φόρεμά της είναι ένα red hot chili pepper. Και αν σου ακούγεται ακραίο, τότε απλά κοίταξε την παρακάτω φωτογραφία με την πανέμορφη Σάλμα να ποζάρει στον φακό με την αυτοπεποίθηση που την διακατέχει.

Η διάσημη ηθοποιός, αφού παρευρέθηκε στο δείπνο της Kering στο Παρίσι για τα δέκα χρόνια της εταιρείας, μοιράστηκε μια σειρά από OOTD φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Φορώντας το πιο hot χρώμα της σεζόν η Σάλμα αποφάσισε να εμφανιστεί με ένα δερμάτινο κολλητό, off-shoulder φόρεμα από τον οίκο Alexander McQueen. Συνδύασε το sexy αυτό φόρεμα με κόκκινα κρεμαστά σκουλαρίκια, επίσης από τον ίδιο οίκο, μαζί με πολλά ασημένια σκουλαρίκια και ένα ζευγάρι πολύ ψηλά ασημένια πέδιλα της Jennifer Chamandi.

Το caption του post έγραφε «♥️Παρίσι- Kering δείπνο για τα 10 χρόνια» και στη συνέχεια ανέφερε όλα τα μέλη της ομάδας του make up και των μαλλιών της, μαζί φυσικά με την στιλίστριά της Ρεμπέκα Κόρμπιν-Μάρεϊ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.