ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Σιένα Μίλερ με ένα cool look Schiaparelli στη Vogue World, δείχνει την κοιλιά της


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Σεπτεμβρίου 2023

Η Σιένα Μίλερ με ένα cool look Schiaparelli στη Vogue World, δείχνει την κοιλιά της
splashnews.com
Η εγκυμονούσα Σιένα Μίλερ κάνει θραύση με total look Schiaparelli

Το απόλυτο boho girl, η Σιένα Μίλερ, αποφάσισε να γίνει για μια ακόμη φορά παράδειγμα και να περπατήσει στο κόκκινο χαλί με μια εξαιρετικά μοντέρνα προσέγγιση σε αυτό που αποκαλούμε maternity look. Φρέσκια, updated, πολύ στιλάτη και πάντα διαφορετική με μια πρόταση που μπορεί πολλές να μην την ακολουθήσουν κατά γράμμα οι μέλλουσες μητέρες, αλλά στο γενικότερο πλαίσιο είναι εφικτή.

Η εγκυμονούσα Σιένα Μίλερ, η οποία είπε να κάνει ένα διάλειμμα από τα μποτάκια και τα αέρινα μεταξωτά φορέματα, περπάτησε στο κόκκινο χαλί του 2ου Vogue World στο Λονδίνο με ένα total look Schiaparelli. Η φουσκωτή κρεμ φούστα και το ασορτί crop πουκάμισο που άφηνε ακάλυπτη την φουσκωμένη της κοιλιά, έδωσαν έναν cool και ανέμελο τόνο στο σύνολο, ενώ τα χαρακτηριστικά παπούτσια της ήταν πολύ παιχνιδιάρικα.

Η ηθοποιός είχε στιλίστα τον Χάρι Λάμπερτ, ο οποίος ήθελε να κάνει αυτή την πρώτη εμφάνιση της Σιένα με την νέα της κοιλίστα στο κόκκινο χαλί, πρωτοσέλιδο. Σίγουρα το πέτυχε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.