ΣΤΙΛ

Vogue World: Το κόκκινο χαλί που δεν απογοήτευσε & το grand finale με τα supermodels


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Σεπτεμβρίου 2023

Vogue World: Το κόκκινο χαλί που δεν απογοήτευσε & το grand finale με τα supermodels
splashnews.com
Το 2ο Vogue World ήταν ένα πραγματικό υπερθέαμα και η καλύτερη εισαγωγή στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Το δεύτερο Vogue World event είναι πλέον γεγονός. Η λαμπερή βραδιά πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στο Λονδίνο και ενώ το πρώτο Vogue World είχε λάβει χώρα πέρυσι στη Νέα Υόρκη για τον εορτασμό των 130 χρόνων του περιοδικού με live πασαρέλα, φέτος το fashion υπερθέαμα έγινε στο διάσημο Theatre Royal Drury Lane, προς τιμήν του βρετανικού θεάτρου και της βρετανικής μόδας.

Η έμπνευση για τους Άννα Γουίντουρ και Έντουαρντ Ένινφουλ ήρθε από την παραδοσιακή πρεμιέρα του West End και οι καλεσμένοι που παρευρέθηκαν στην βραδιά μόδας, η οποία «άνοιξε» την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, παρακολούθησαν με θαυμασμό μια σειρά από παραστάσεις από μεγάλα ταλέντα και ένα live fashion show με highlights από τις συλλογές της σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023.

Τα έσοδα θα πάνε σε λονδρέζικους καλλιτεχνικούς οργανισμούς, όπως το National Theatre, το Royal Opera House, το Royal Ballet, το Southbank Sinfonia και το Rambert. Αυτή η καλλιτεχνική ωδή στην βρετανική κουλτούρα περιλάμβανε μερικά από τα μεγαλύτερα ο αστέρια του modeling, όπως η Άσλεϊ Γκράχαμ, η Κάρα Ντελεβίν και η Παλόμα Έσερ, ενώ τα ταλέντα που ανέβηκαν στην σκηνή δεν ήταν λιγότερο λαμπέρα, αν φανταστείς πως η Σιένα Μίλερ, η FKA Τουίγκς, η Σόφι Οκονέντο και πολύ ακόμα ήταν εκεί. Το fashion show φυσικά δεν μπορούσε να κλείσει με καλύτερο και πιο θεαματικό τρόπο, από τα supermodels Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον να περπατάνε χέρι χέρι.

Προφανώς και με όλους αυτούς τους stars μαζεμένους σε ένα μέρος, το κόκκινο χαλί θα ήταν στα καλύτερά του. Και ναι, ήταν! Είδαμε εξαιρετικά looks, εμπνευσμένα, με χαρακτήρα και ισάξια του ονόματος της Vogue. Στην παρακάτω λίστα θα δεις την αγαπημένη μας πεντάδα και στην gallery όλους όσους μας έκαναν εντύπωση σε αυτό το «απαιτητικό» κόκκινο χαλί.

1. Η Σιένα Μίλερ με Schiaparelli FW23 Couture

Jenny.Gr

Σιένα Μίλερ

splashnews.com

2. Η Έιτζει Οντούντου με Robert Wun SS23 Couture

Jenny.Gr

Έιτζει Οντούντου

splashnews.com

3. Η Εμίλια Κλάρκ με Christian Dior PF22

Jenny.Gr

Εμίλια Κλάρκ

splashnews.com

4. Η Σίλα Έιτιμ με Prada

Jenny.Gr

Σίλα Έιτιμ

splashnews.com

5. Η Αλέξα Τσάνγκ με Nicklas Skovgaard

Jenny.Gr

Αλέξα Τσάνγκ

splashnews.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.