ΣΤΙΛ FASHION NEWS

New York Fashion Week: Το show του Michael Kors μας ταξίδεψε στο Κάπρι, παρέα με την Τζέιν Μπίρκιν, την Τζάκι Κένεντι και τη μητέρα του


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Σεπτεμβρίου 2023

New York Fashion Week: Το show του Michael Kors μας ταξίδεψε στο Κάπρι, παρέα με την Τζέιν Μπίρκιν, την Τζάκι Κένεντι και τη μητέρα του
Instagram/michaelkors
Το Κάπρι, η Τζέιν Μπίρκιν και η μητέρα του Michael Kors στο Spring 2024 show του

Το show για τη συλλογή Άνοιξη 2024 του Michael Kors σίγουρα έκανε την Νέα Υόρκη να παραμιλά και να ανυπομονεί για τις επόμενες διακοπές της. Μπορεί να μην έγινε στο Κάπρι, αλλά το Domino Park στο Brooklyn μεταμορφώθηκε σε έναν καλοκαιρινό προορισμό, όπου όλοι θέλουν να επισκεφθούν, με φούξια μπουκαμβίλιες και λευκά δρομάκια δίπλα στη θάλασσα. Δεν ήταν θάλασσα, αλλά ο East River, όμως η αίσθηση υπήρχε και αυτό ήταν το ζητούμενο.

Πλήθος celebrities έφτασαν για να δουν την συλλογή του σχεδιαστή, όπως Έλσα Χοσκ, η Μπλέικ Λάιβλι, η Ρίτα Όρα και η Χάλι Μπέρι. Καλοντυμένοι και μη κάθισαν στις θέσεις τους για να απολαύσουν το show και μια από τις τελευταίες ζεστές ημέρες της πόλης.

Μια εντελώς resort συλλογή για την Άνοιξη του 2024 ξεκίνησε να περπατάει στην πασαρέλα δίπλα στο ποτάμι. Οι επιρροές από τη δεκαετία του ‘60 και του ‘70 ήταν εμφανείς, ενώ σαν πηγή έμπνευσης ο σχεδιαστής είχε την Τζέιν Μπίρκιν, την Τζάκι Κένεντι και φυσικά την μητέρα του, που πάντα ήταν η μούσα του, η οποία έφυγε τον προηγούμενο μήνα από τη ζωή.

Είδαμε δαντέλες, διαφάνειες, καφτάνια, mini φορέματα, χαμηλόμεσα παντελόνι και φούστες, oversized σακάκια και πολλά σανδάλια. Τα γήινα χρώματα κυριάρχησαν, με το χρυσό, το λευκό, το μαύρο και το λιλά να έχουν αρκετό χώρο μέσα στο show. Φυσικά το ανοιξιάτικο κασμίρι ήταν εκεί, μαζί με το σιφόν και το βαμβάκι. Επίσης υπήρχαν μαγιό και μερικά εσώρουχα, τα οποία αποτελούσαν μέρος του look, όταν αυτό ήταν διαφανές. Η αυτοκρατορική μέση έκανε αίσθηση, όπως και τα looks χωρίς παντελόνι, τα οποία ήταν εμπνευσμένα από την μητέρα του, όπως είχε αναφέρει.

Στην παρακάτω gallery θα δεις τους celebrities που πήγαν στο show του Michael Kors για την Άνοιξη του 2024 και τι φόρεσαν!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.