ΣΤΙΛ FASHION NEWS

«Αγάπη μου, συρρίκνωσα την Άννα Γουίντορ»: Η καμπάνια του brand zomer που λατρέψαμε


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

5 Σεπτεμβρίου 2023

«Αγάπη μου, συρρίκνωσα την Άννα Γουίντορ»: Η καμπάνια του brand zomer που λατρέψαμε
Oliver Hadlee Pearch
Στην καμπάνια της zomer, όλοι οι A listers της βιομηχανίας της μόδας είναι ξανά παιδιά

Αν πας αρκετά πίσω τη μνήμη σου, μπορείς να θυμηθείς πότε ήταν η πρώτη φορά που θαύμασες κάποιο ρούχο; Το δίδυμο Ντάνιαλ Αϊτουγκάνοβ και Ίμρου Άσα θέλησαν να «περάσουν» αυτήν ακριβώς την αίσθηση σε μια χαριτωμένη φωτογράφιση, η οποία προαναγγέλλει την άφιξη του νέου τους brand, zomer.

Ακόμα και οι A listers της βιομηχανίας της μόδας ήταν κάποτε παιδιά, οπότε ακριβώς έτσι τους απαθανάτισαν. Με λευκό φόντο, έντονο φλας, ζωηρά χρώματα και πολύ στιλ. Στην καμπάνια βλέπουμε την Άννα Γουίντορ ως παιδί, με το χαρακτηριστικό γυαλί, την θρυλική make up artist Πατ Μακγκράθ, τον ένα και μοναδικό φωτογράφο Στίβεν Μαϊζέλ, με την μπαντάνα του και αρκετούς ακόμα.

Πέρα όμως από την καμπάνια και τα ρούχα που βλέπουμε σε αυτή, δεν γνωρίζουμε και πολλά για το brand. Το όνομά του το πήρε πάντως από την ολλανδική λέξη zomer, που σημαίνει καλοκαίρι. Τα ρούχα σίγουρα θα είναι χρωματιστά, με εφάνταστα prints, αναπάντεχες υφές και γραμμές. Την έμπνευση θα την βρίσκει από την pop κουλτούρα, την τέχνη και την σύγχρονη κοινωνία. Γενικά θα υπάρχει μια χαρούμενη αίσθηση πειραματισμού, με στόχο το ντύσιμο να γίνει ένα παιχνίδι. Στις 26 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστεί η συλλογή στο Παρίσι.

Πηγή: Dazed

Δες την καμπάνια στην παρακάτω gallery!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.