UPDATE #NOW

H Anna Wintour ψάχνει τον επόμενο βοηθό της και δίνει 80.000$ τον χρόνο -όχι όμως τόσο εύκολα


Τόνια Τζάφερη

22 Ιουνίου 2023

H Anna Wintour ψάχνει τον επόμενο βοηθό της και δίνει 80.000$ τον χρόνο -όχι όμως τόσο εύκολα
Splash News
Δεν είναι μια εύκολη δουλειά, αλλά όπως λέει και η ταινία, «ένα εκατομμύριο κορίτσια θα σκότωναν γι' αυτήν».

Σε περίπτωση που έχεις παθιαστεί και εσύ με το «The Devil Wears Prada», πλέον έχεις μια πραγματική ευκαιρία για να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα. Η Anna Wintour ανακοίνωσε μέσω της Condé Nast πως ψάχνει τον επόμενο βοηθό, και δεξί της χέρι.

Η είδηση αυτή προφανώς και μας έφερε κατά νου, την διάσημη ταινία «The Devil Wears Prada», η οποία εμπνεύστηκε από το ομώνυμο βιβλίο της Lauren Weisberger, η οποία εργάστηκε στο πλευρό της Wintour για περίπου έναν χρόνο -από το 1999 έως και το 2000. Το 2003 έγραψε το βιβλίο που έγινε best seller και στη συνέχεια, η ταινία που όλοι γνωρίζουμε.

Jenny.Gr
@IMDb


Στο βιβλίο, όπως και στη ταινία παρουσιάζονται οι υψηλές απαιτήσεις της συγκεκριμένης θέσης, καθώς και η πολύ αυστηρή και ιδιόρρυθμη συμπεριφορά της αρχισυντάκτριας της Vogue.

Ποια προσόντα χρειάζονται για την θέση των 80.000$

Αν θες και εσύ να δοκιμάσεις την τύχη σου στη Νέα Υόρκη και να εργαστείς δίπλα στην πανίσχυρη Wintour, θα χρειαστεί για αρχή να έχεις ένα πτυχίο πανεπιστημίου πάνω στη δημοσιογραφία, τη σύνταξη κειμένων, την παραγωγή περιεχομένου και τα ψηφιακά μέσα. Θα χρειαστεί επίσης να έχεις εξαιρετικές οργανωτικές δυνατότητες, ένα με δύο χρόνια προϋπηρεσίας σε αντίστοιχη θέση, να εκτελείς αρκετές υποχρεώσεις την ίδια στιγμή, να έχεις καλές δεξιότητες στη διαχείριση χρόνου και να επιδεικνύεις «αυτοπεποίθηση, ενθουσιασμό και σιγουριά, διαθέτοντας ταυτόχρονα ταπεινότητα αλλά και προθυμία για μάθηση».

Όλοι γνωρίζουμε ωστόσο, πως τα παραπάνω δεν αρκούν για να συνεργαστεί κανείς στενά με μια από τις πιο αναγνωρισμένες και επιδραστικές προσωπικότητες στη δημοσιογραφία παγκοσμίως.

Jenny.Gr
@IMDb


Το άτομο που θα αναλάβει τη θέση θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις απαιτητικές συνθήκες εργασίας που συμπεριλαμβάνουν επίσης την οργάνωση των συναντήσεων, των εκδηλώσεων και των υποχρεώσεων της εκδότριας, καθώς και να επιβλέπει την επικοινωνία με το γραφείο της στη Νέα Υόρκη. Κάθε χρόνο οργανώνεται και το Met Gala για το οποίο απαιτείται εργασία και δουλειά όλο το χρόνο, κυρίως από το δεξί χέρι της Wintour, καθώς φροντίζει να είναι όλα στην εντέλεια για το διάσημο gala, καθώς και να εξασφαλίσει την παρουσία των διάσημων celebrity, οι οποίοι πληρώνουν και 30 χιλιάδες δολάρια για να συμμετέχουν.

Και ενώ η λίστα με τις υποχρεώσεις της συγκεκριμένης θέσης θα μπορούσαν να συνεχιστούν για πολύ ακόμη, -αρκετοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν τον χαμηλό μισθό για μια τόσο απαιτητική επαγγελματική καριέρα. Σίγουρα δεν είναι μια εύκολη δουλειά, αλλά όπως λέει και η ταινία, «ένα εκατομμύριο κορίτσια θα σκότωναν γι' αυτήν».