CELEBRITIES

Το Έμμα Κορίν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας χωρίς παντελόνι - Ε και;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Σεπτεμβρίου 2023

Το Έμμα Κορίν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας χωρίς παντελόνι - Ε και;
splashnews.com
Όταν το Έμμα Κορίν αποφασίζει να φέρει την πασαρέλα στην πραγματική ζωή

Συνήθως στο κόκκινο χαλί και περισσότερο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους celebrities με elegant looks, τα οποία πολλές φορές μας θυμίζουν old Hollywood. Τη διαφορά την έκανε αυτή τη χρονιά το Έμμα Κορίν, με το upgraded και showstopping outfit του.

Αυτό το Σαββατοκύριακο το fashion icon έφτασε στη Βενετία για να παρευρεθεί στο event της Miu Miu για την ταινία μικρού μήκους «Miu Miu Women’s Tales» μαζί με την Σίντνεϊ Σουίνι και την Μάτζι Τζίλενχαλ. Εκεί το Έμμα επέλεξε να φορέσει ένα total Miu Miu σύνολο από την fw 2023 συλλογή του brand -το No 48- στην οποία είχε περπατήσει κιόλας με ένα παρόμοιο look. Χωρίς παντελόνι λοιπόν στο Φεστιβάλ της Βενετίας; Γιατί όχι;

Το Κορίν βγήκε από τη βάρκα με χάρη για το event και ένα πράσινο cardigan, κουμπωμένο μέχρι πάνω και ασορτί βρακάκι. Το εσώρουχο φορέθηκε πάνω από ένα μαύρο καλσόν, το οποιο φαινόταν από τα τελευταία ανοιχτά κουμπιά του cardigan. Ένα look που ξεκάθαρα επαναλήφθηκε πάρα πολλές φορές στην πασαρέλα της Miu Miu τον Μάρτιο.

Βέβαια πριν το φορέσει έξω στον κόσμο το Έμμα Κορίν, είχαμε δει την Κένταλ Τζέννερ να το φοράει πέρυσι τον χειμώνα, όπως και στις συλλογές της Prabal Gurung και του Christian Siriano.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.