ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το Έμα Κορίν πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Miu Miu


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Ιουλίου 2023

Το Έμα Κορίν πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Miu Miu
miu miu
Η updated συλλογή της Miu Miu για το fw 2023 οπτικοποιείται σε μια eye candy καμπάνια

Η Miu Miu παρουσίασε την νέα τησ καμπάνια για την fw 2023 συλλογή της, που ονομάζεται «Miu Miu Live!» και πρωταγωνίστριες της καμπάνιας είναι οι brand ambassadors του οίκου και μοντέλα του show Έμα Κορίν, Μία Γκοθ, Ζάια Ουέιντ, Έθελ Κέιν, Αμέλια Γκρέυ Χέμλιν και άλλες.

Δημιουργώντας κάτι ανάμεσα σε αληθινό και μελλοντικό, η καμπάνια συνεχίζει την εξαιρετική δουλειά του fw 2023 show, με παράξενους φωτισμούς, ανορθόδοξα σκηνικά και κίνηση. Επίσης οι πρωταγωνίστριες φορούν τα πολύ κομψά ρούχα της συλλογής, όπως pencil φούστες και ντελικάτα twin sets, αλλά με ανορθόδοξο τρόπο.

Η μετάβαση από το αφηρημένο στο οικείο γίνεται με τα εμφανή «λάθη» στα ρούχα, όπως τα λάστιχα από τις κάλτσες, τα εσώρουχα χωρίς τις φούστες ή τα εκτεθειμένα μεσοφόρια. Όλα αυτά ήρθαν στη ζωή χάριν στο φακό της Ζόε Χέρτνερ, το styling της Λότα Βόλκοβα και την καλλιτεχνική διεύθυνση του Έντουαρντ Κουάρμπι.

Δες την καμπάνια στην gallery παρακάτω!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.