ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τζόρτζιο Αρμάνι: Το 7ο «One Night Only» event στη Βενετία ήταν ένας ύμνος στην κομψότητα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Σεπτεμβρίου 2023

Τζόρτζιο Αρμάνι: Το 7ο «One Night Only» event στη Βενετία ήταν ένας ύμνος στην κομψότητα
splashnews.com
Η λαμπερή βραδιά του Τζόρτζιο Αρμάνι στη Βενετία μας υπενθύμισε την διαχρονικότητά του

Ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής μόδας Τζόρτζιο Αρμάνι παρουσίασε το τελευταίο του «One Night Only» event στη Βενετία, με ένα front row γεμάτο από stars, παρά τις πολλές απουσίες του Φεστιβάλ, λόγω τις απεργίας στο Hollywood. Το Σαββατιάτικο event ήταν το έβδομο One Night Only του σχεδιαστή, το οποίο ακολούθησε μετά το Λονδίνο, το Τόκιο, Το Πεκίνο, τη Ρώμη, το Παρίσι και το Ντουμπάι. Η Μπιγιονσέ τραγούδησε στο πρώτο event και η Ροζίν Μέρφι στη Βενετία.

Το show αντιπροσώπευε μια συγκεκριμένη ιδέα γύρω από την κομψότητα, την ακρίβεια και την προσοχή στη λεπτομέρεια, η οποία ίσως δεν υπάρχει πλέον. Στο event παρευρέθηκαν πάρα πολλοί stars, όπως η Σοφία Λόρεν, η Τζέσικα Τσαστέιν, ο Μάρτιν Μακντόναλντ και άλλοι, ώστε να παρακολουθήσουν μια συλλογή Υψηλής Ραπτικής μέσα σε μια τεράστια, τούβλινη αποθήκη, που παλιά κατασκευάζονταν τα ξύλινα πολεμικά πλοία του διάσημου βενετσιάνικου στόλου.

Σε μια ασημένια και χρυσή πασαρέλα είδαμε 65 μοντέλα να περπατούν με μια ανανεωμένη έκδοση της συλλογής Armani Privé spring/summer 2023. Το θέμα του αρλεκίνου φυσικά ήταν πατόν με παγιέτες σε ίσια φορέματα, τουνίκς, τούλινα τσόλερ και καλοραμμένα σακάκια.

Το προηγούμενο βράδυ ο Αρμάνι φιλοξένησε ένα κοκτέιλ πάρτι στο 65μετρο super γιοτ του «Main», το οποίο είναι γνωστό για τη μινιμαλιστική αισθητική του και επειδή απαγορεύεται να ανέβεις με τακούνια στο γιοτ ή παπούτσια που μπορεί να προκαλέσουν φθορά στο ντεκ, ο σχεδιαστής έδωσε σε όλου midnight blue παντοφλάκια. Λογικά θα γίνουν συλλεκτικά τεμάχια.

Σε γενικές γραμμές ο Αρμάνι πλέον δεν είναι μόνο ένας θρυλικός σχεδιαστής μόδας, Οι Ιταλοί και το διεθνές κοινό ακόμα, συμπεριφέρονται στον Αρμάνι σαν τον «πρόεδρο» του ιταλικού στιλ και της ιταλικής αισθητικής. Η απόλυτη ανεξαρτησία του και η απαράμιλλη αφοσίωσή του στη δημιουργία τον έκαναν μια αξιοσέβαστη φιγούρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.