ΣΤΙΛ RUNWAYS

MFW: Ο Armani απέτισε φόρο τιμής στην Ουκρανία, με ένα show βυθισμένο στη σιωπή


JTeam

1 Μαρτίου 2022

MFW: Ο Armani απέτισε φόρο τιμής στην Ουκρανία, με ένα show βυθισμένο στη σιωπή
Ο σχεδιαστής πέρασε ένα ηχηρό μήνυμα, σε απόλυτη σιωπή

Ο Giorgio Armani, με ένα show σε απόλυτη σιωπή, τίμησε τους πολίτες της Ουκρανίας στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Τα μοντέλα περπάτησαν στο catwalk, χωρίς να ακούγεται τίποτα πέρα από τα βήματά τους και τα χειροκροτήματα του κοινού. Φορώντας κοντά jackets σε παστέλ αποχρώσεις και λαμπερά, γεμάτα παγιέτες μαύρα και ασημένια φορέματα, προκάλεσαν ανατριχίλα.

«Η απόφασή μου να μη χρησιμοποιήσω μουσική, πάρθηκε ως ένδειξη σεβασμού προς τους ανθρώπους που επηρεάζονται από την τραγωδία στην Ουκρανία», εξήγησεστο Twitter ο σχεδιαστής.

«Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να στείλουμε μήνυμα πως δε θέλουμε να γιορτάσουμε, γιατί γύρω μας συμβαίνει κάτι πολύ άσχημο».

Άνδρες και γυναίκες φόρεσαν μαύρα βελούδινα παλτό, jackets και παντελόνια από τη συλλογή Fall-Winter 2022. Είδαμε επίσης βραδινές τουαλέτες από μπλε ελεκτρίκ βελούδο, αμάνικα πουκάμισα, κεντητές μπλούζες, μακριά λευκά overalls και φλοράλ prints.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.