ΣΤΙΛ STREET STYLE

MFW: Tα street style looks του Μιλάνο συνδύασαν εκλεπτυσμένη κομψότητα και casual διάθεση


Μάρθα Κουμπάνη

28 Φεβρουαρίου 2022

MFW: Tα street style looks του Μιλάνο συνδύασαν εκλεπτυσμένη κομψότητα και casual διάθεση
Με ένα μείγμα εκλεπτυσμένoυ και σοφιστικέ tailoring και casual twist από denim και πλεκτά, το στιλ στους ιταλικούς δρόμους ήταν πιο hot από ποτέ.

Ως ένα από τα πολυαναμενόμενα γεγονότα στο ημερολόγιο μόδας, το street style στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο AW22 δεν απογοήτευσε. Με ένα μείγμα εκλεπτυσμένoυ και σοφιστικέ tailoring και casual twist από denim και πλεκτά, το στιλ στους ιταλικούς δρόμους ήταν πιο hot από ποτέ.

Οι street style stars αντιμετώπισαν το κρύο, με μια σειρά από δερμάτινα ρούχα, καμπαρντίνες, κοστούμια, την ώρα που η χρωματική παλέτα περιλάμβανε από neutrals έως βαθιά σμαραγδi πράσινα και γκρι. Μοτίβα όπως το animal print, οι φαρδιές ρίγες και τα florals ήταν δημοφιλή, αλλά οι μεγαλύτεροι πρωταγωνιστές της Milan Fashion Week ήταν τα έντονα χρώματα, όπως το μωβ, το κίτρινο και το ροζ.

Αυτή η σεζόν έχει να κάνει με τους πειραματισμούς και τη μίξη διαφορετικών εποχών σε ένα – παλτό της δεκαετίας του '60 και opera gloves, μαζί με μεγάλα blazers και pastels της δεκαετίας του '80. Άλλες τάσεις που μας τράβηξαν την προσοχή ήταν τα φτερά και puffer jackets. Πολλοί λάτρεις της μόδας επέλεξαν μονόχρωμα σύνολα σε ουδέτερες αποχρώσεις, που συνδυάστηκαν όμως με παπούτσια και τσάντες σε ζωηρές αποχρώσεις και μοτίβα. Όσο για τα αξεσουάρ η λέξη statement είναι λίγη, με τα πιο ενημερωμένα fashion girls φορούσαν καουμπόικα καπέλα!

Δείτε τα looks που ξεχωρίσαμε στην gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.