CELEBRITIES

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τα 57α γενέθλιά της με ένα κατακόκκινο μπικίνι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Σεπτεμβρίου 2023

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τα 57α γενέθλιά της με ένα κατακόκκινο μπικίνι
Instagram/salmahayek
Όταν Η Σάλμα Χάγιεκ έχει γενέθλια, προφανώς και θα είναι σε κάποια παραλία

Αν η Σάλμα Χάγιεκ δεν είναι σε κάποιο κόκκινο χαλί να προμοτάρει το νέο της project, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται σε μια παραλία - ή σε κάποια πισίνα- φορώντας ένα αδιανόητα τέλειο μαγιό και θα περνάει τέλεια. Και φυσικά αυτό ακριβώς έκανε την ημέρα των γενεθλίων της.

Η αγαπημένη μας ηθοποιός το Σάββατο έκλεισε τα 57 και το γιόρτασε στη θάλασσα, με ένα κατακόκκινο μπικίνι, που η αλήθεια είναι πως ζηλέψαμε. Το κόκκινο τριγωνάκι είχε μια μικρή λευκή λεπτομέρεια στα τελειώματα, η οποία του έδινε έναν Tomato girl τόνο. Αθώο, αλλά και sexy. Η Σάλμα διάλεξε να σετάρει το μπικίνι της με ένα ζευγάρι χρυσά aviator γυαλιά ηλίου και ένα ψάθινο ανοιχτόχρωμο καπέλο. Φυσικά τα μακριά καστανά μαλλιά της ήταν λυτά σε φυσικές (;) μπούκλες.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που ζω και τόσο βαθιά ευγνώμων για όλε τις ευχές!!! Για την αγαπημένη μου οικογένεια, τους πολύτιμους φίλους μου, την υγεία μου, τη δουλειά μου που μου δίνει κίνητρο, την ομάδα ενδυνάμωσής μου, τη σχέση μου με τα ζώα και τη φύση και την αγάπη όλων των fans μου. Χαρούμενα 57α γενέθλια σε μένα!!!» έγραψες η Σάλμα στη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τα γνέθλιά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.