ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Stuart Weitzman σχεδιάζει τα γοβάκια της Σταχτοπούτας


13 Φεβρουαρίου 2013

Για την παράσταση “Cinderella” του Broadway.

Τα παπούτσια του σχεδιαστή Stuart Weitzman έχουν φορεθεί από αμέτρητους celebrities και βασιλικούς. Αυτή τη φορά ωστόσο, ο γνωστός σχεδιαστής κλήθηκε να σχεδιάσει τα γοβάκια της Σταχτοπούτας! Αυτά τα φημισμένα ονειρικά γοβάκια θα φορεθούν στην παράσταση “Cinderella” του Broadway. Τα γοβάκια, που είναι φτιαγμένα με υλικά από βινύλιο, από ακρυλικό ύφασμα και διακοσμημένα με κρύσταλλα Swarovski, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά, πλησιάζοντας πολύ σε αυτό που όλες ονειρευόμασταν στην παιδική μας ηλικία. «Ποια είναι η πρώτη μνήμη κάθε κοριτσιού για τα παπούτσια ; Τα γοβάκια της Σταχτοπούτας.», λέει ο σχεδιαστής. «Όταν μου ζητήθηκε να σχεδιάσω τα iconic γοβάκια για την παραγωγή του Broadway, δεν έχασα ευκαιρία».

Η νέα συλλογή παπουτσιών "Clearly Timeless", του Stuart Weitzman, περιλαμβάνει κομμάτια με στοιχεία παρόμοια με αυτά των παποτσιών που σχεδίασε για την “Cinderella”. Δείτε εδώ τη συλλογή του.

Τα γοβάκια που σχεδίασε ο Stuart Weitzman για την παράσταση Cinderella.

Η νέα συλλογή παπουτσιών "Clearly Timeless" του Stuart Weitzman.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.