ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Denim Evolved: Η νέα συλλογή της Gap για την Άνοιξη 2013


20 Φεβρουαρίου 2013

GAP.jpg

Νέα fits και αποχρώσεις στον απόλυτο προορισμό για να ανακαλύψετε denim ποιότητα.

Η νέα Gap Be Bright collection υποδέχεται την Άνοιξη, με πρωταγωνιστή το αγαπημένο Gap Denim! Νέα fits και αποχρώσεις, αλλά και κλασικές Gap Denim προτάσεις και επιλογές, θα γίνουν αυτή την Άνοιξη, ο προσωπικός μας τρόπος έκφρασης. Από fashion denim, όπως τα new Skimmers με μήκος μέχρι τον αστράγαλο, έως τα indigo skinnies, τα printed και everyday jeans, τα Gap είναι ο απόλυτος προορισμός για να ανακαλύψεις denim ποιότητα για όλους, ένα fit για εσένα.

Για τη γυναικεία συλλογή Άνοιξη 2013, η Gap προτείνει το ‘’The new 1969 Skimmer Jean’’. Η εξέλιξη του denim στα Gap φέρνει το αγαπημένο Legging Jeans ανανεωμένο με στενή, κομψή γραμμή και το σωστό μήκος - μέχρι τον αστράγαλο, για να δώσει την απαραίτητη έμφαση στο παπούτσι. Επίσης, προτείνει τα πολύχρωμα blazer που ταιριάζουν με ένα πολύχρωμο φουλάρι αλλά και με τα νέα ανοιξιάτικα Gap πλεκτά, σε ριγέ ή solid pattern. Στην ανδρική συλλογή Gap Άνοιξη ’13 επικρατεί το χρώμα. Πρωταγωνιστές, το 1969 New Slim Fit Denim και τα αγαπημένα Lived in slim Khakis σε pant και short και μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων, με απόλυτο must have το κόκκινο! Συνδυάζονται ιδανικά με Graphic Tees, βαμβακερά v-neck και classic polos.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.