ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Converse: Παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια Get Dirty και τη συλλογή των All Stars Well Worn


21 Μαρτίου 2013

ALL-STAR.jpg

Shoes keep it clean-sneakers get dirty!

Το “Get dirty” είναι μια νοοτροπία για την Converse. Δείχνει το πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις. Είναι η προσπάθεια που καταβάλεις για να εκφραστείς. Είναι το να τολμάς πρώτα και να σκέφτεσαι μετά. Το “Get Dirty” συμβολίζει το δημιουργικό πνεύμα στην πιο επιθετική και αφοσιωμένη του μορφή. Αυτή η καμπάνια έρχεται να δώσει πνοή στο concept “Sneakers Get Dirty” και τη συλλογή Well Worn.

Για την Άνοιξη 2013 και με τη συλλογή Well Worn, η Converse στρέφεται δυναμικά στον vintage χαρακτήρα της και παρουσιάζει μια ευρεία χρωματική γκάμα των Chuck Taylor με “ξεπλυμένο” καμβά που προσδίδει στο παπούτσι το εφέ του “παλιού και φθαρμένου”. Μια συλλογή που θα αποτελέσει σημαντική προσθήκη στη συλλογή των φανατικών οπαδών των “used” sneakers. Η συλλογή Well Worn παρουσιάζει μια σειρά των Chuck Taylor All Stars, που έχει υποστεί ειδικές επεξεργασίες για να αποκτήσει το τέλειο “φθαρμένο” look. Ένα αποτέλεσμα που αποπνέει άνεση, ιστορία και χαρακτήρα προσδίδοντας μια χαλαρή καλοκαιρινή αίσθηση. Κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό για αυτόν που το φοράει! Κάθε σημάδι, κάθε γρατζουνιά και λεκές αποτελεί σφραγίδα αυθεντικότητας και ανάμνηση κάθε στιγμής που ενήργησε με δυναμισμό.

Μια συλλογή που θα αποτελέσει σημαντική προσθήκη στη συλλογή των φανατικών οπαδών των “used” sneakers.

Η συλλογή Well Worn παρουσιάζει μια σειρά των Chuck Taylor All Stars, που έχει υποστεί ειδικές επεξεργασίες για να αποκτήσει το τέλειο “φθαρμένο” look.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.