ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το fashionable makeover της Minnie Mouse


26 Μαρτίου 2013

MINNIE-MOUSE-MAKEOVER2.jpg

Δείτε το νέο της look!

Σε ένα runway show στη Disneyland Paris εμφανίστηκε, το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Minnie Mouse με το καινούριο της outfit, σχεδιασμένο από τον designer Alber Elbaz του οίκου Lanvin. Με ένα μακρυμάνικο cocktail φόρεμα με βάτες, σε μπλε navy χρώμα, και ένα καπέλο από κόκκινες παγιέτες, η Minnie εμφανίστηκε με ένα πιο sophisticated look από αυτό στο οποίο την είχαμε συνηθίσει.

Αυτή ήταν η δεύτερη απόπειρα της Disney να ανανεώσει το στυλ του πασίγνωστου χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων, αφού τον περασμένο Αύγουστο η συνεργασία της με τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Barneys, για την ανανέωση της εμφάνισης διαφόρων κλασικών χαρακτήρων της Disney, είχε προκαλέσει αντιδράσεις. Οι χαρακτήρες επρόκειτο να ντυθούν με δημιουργίες των οίκων Dolce & Gabbana και Balmain, ενώ το look της Minnie θα ήταν πολύ πιο fashionable σε σχέση με αυτό που τελικά επιλέχθηκε, με ένα κοντό μίνι φόρεμα, ροζ καλσόν και γόβες στιλέτο.

Το νέο look της Minnie Mouse.

Το original makeover της Minnie.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.