ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το event της TOMS για την παρουσίαση της συλλογής Γυαλιών Ηλίου


1 Απριλίου 2013

Βρεθήκαμε εκεί και μας άρεσε.

Σε ένα πολύ επιτυχημένο event στο κατάστημα Pop Up Store στο Κολωνάκι, η γνωστή και δημοφιλής για τα παπούτσια της αμερικάνικη εταιρεία, TOMS, παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την πολυαναμενόμενη δεύτερη γραμμή προϊόντων της, τα γυαλιά ηλίου. Βασιζόμενη στην φιλοσοφία της One for One, με τα γυαλιά ηλίου η TOMS καλείται να βοηθήσει ανθρώπους που χρειάζονται να αποκατασταθεί η όραση τους, παρέχοντας τους γυαλιά οράσεως, χειρουργική επέμβαση καταρράκτη και ιατρική περίθαλψη. Μέχρι στιγμής η Toms έχει αποκαταστήσει την όραση σε περισσότερους από 100.000 ανθρώπους που το είχαν ανάγκη σε 13 χώρες.

Στηρίζοντας την ενέργεια και τη φιλανθρωπική της δράση, στην παρουσίαση των γυαλιών παρευρέθηκαν γνωστοί επαγγελματίες από το χώρο των media, της show biz και των επιχειρήσεων όπως η Βίκυ Καγιά, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Τάσος Ζέππος, η Σίσσυ Φειδά, η Εύα Καϊλή, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Αχιλλέας Χαρίτος, η Τζένη Μπαλατσινού κ.ά.

[gallery-148064]

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.