ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η νέα συνεργασία της Stella McCartney και της Gwyneth Paltrow


6 Σεπτεμβρίου 2013

PALTROW-MCCARTNEY-K.jpg

Νέα κολεξιόν για το site 'Goop'.

H Stella McCartney και η Gwyneth Paltrow ενώνουν τις δυνάμεις και τις ιδέες τους για τη δημιουργία μιας εκλεκτής νέας κολεξιόν ρούχων και αξεσουάρ για το site ‘Goop’ της ηθοποιού.

Αυτή η κολεξιόν που χαρακτηρίζεται από τις δημιουργούς της ως ‘capsule collection’-και επομένως θα περιορίζεται σε λίγα εκλεκτά κλασικά κομμάτια σχεδιασμένα από τη Stella McCartney, με την επιμέλεια φυσικά και της Gwyneth Paltrow- θα περιλαμβάνει ένα μαύρο blazer, μαύρο τζιν παντελόνι, μαύρο μάλλινο παντελόνι, αλλά και μία σειρά από τσάντες.

«Θεωρώ τον εαυτό μου ως μία γυναίκα που είναι λάτρης των ωραίων πραγμάτων.», δήλωσε η ηθοποιός. «Είμαι πολύ ξεκάθαρη για το γούστο μου. Ο ρόλος που θέλω να έχω σε μία συνεργασία είναι η επιμέλεια μιας κολεξιόν σε συνάρτηση με τη ματιά ενός designer. Μπορώ να μεταποιήσω ένα blazer και να το κάνω τέλειο. Το ζήτημα είναι να εκπληρώσω αυτά που θεωρώ ως ιδανικά πράγματα.» Με τη σειρά της, η σχεδιάστρια Stella McCartney μίλησε με θαυμασμό για την Paltrow και αυτή τους τη συνεργασία: «Τη θαυμάζω πολύ σε πολλά επίπεδα. Το πνεύμα της, η εσωτερική της ομορφιά, αλλά και η εξωτερική της, αποτελούν για εμένα έμπνευση. Παίρνω κάθε μέρα κάτι από αυτό, από όλους τους φίλους μου.»

Photo Credits: Vogue.co.uk/courtesy of Kevin Mazur/Wireimage

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.