ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Tommy Hilfiger: Ψηφιακές Πρωτοβουλίες για τη συλλογή Spring 2014


11 Σεπτεμβρίου 2013

Παρουσιάζει την υπηρεσία "Tommy Hilfiger Social Concierge".

Ο Tommy Hilfiger με αφορμή την ανοιξιάτικη collection 2014 παρουσιάζει την υπηρεσία "Tommy Hilfiger Social Concierge" προκειμένου να εκδημοκρατίσει περαιτέρω την εμπειρία του Runway. Η υπηρεσία αυτή διανέμει πληροφοριακό υλικό ικανοποιώντας τα αιτήματα των παραδοσιακών και ψηφιακών μέσων ενημέρωσης - και μέσω αυτών στο κοινό– με στόχο τη συμμετοχή της βιομηχανίας της μόδας και των καταναλωτών σε μια διαδραστική "συνομιλία" γύρω από τη συλλογή Spring 2014.

Παγκόσμια media κλήθηκαν να ζητήσουν φωτογραφίες και πληροφορίες στην υπηρεσία Social Concierge, η οποία διευκόλυνε και απάντησε στα αιτήματά τους σε πραγματικό χρόνο. Εξυπηρετώντας παγκόσμια μέσα ενημέρωσης από 90 χώρες, η υπηρεσία Social Concierge παρείχε φωτογραφίες και πληροφορίες μέσα από μια cloud-based βιβλιοθήκη πληροφοριών, ή κατευθύνοντας την on-site ομάδα να συλλέξει αμέσως την πληροφορία που ζητείτω. Ο Tommy Hilfiger, τα μοντέλα, η ομάδα του backstage και τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης συμμετείχαν στη συζήτηση #tommyspring14 καθώς τα tweets και τα post τους στο Instagram, με την επιμέλεια της υπηρεσίας The Conversation - μιας υπηρεσίας live social media κατάφεραν να ενσωματωθούν στο περιβάλλον του show σε high resolution γιγαντοοθόνες άνω των 15 μέτρων ενώ ταυτόχρονα μεταδίδονταν στα online κανάλια του Tommy Hilfiger.

O Tommy Hilfiger παρείχε περαιτέρω άνοιγμα της πρόσβασης σε όλες τις πτυχές του Runway show, μέσω ανθρώπων επιρροής και φωτογράφων - συμπεριλαμβανομένων του Scott Schuman του διάσημου blogger μόδας και της Sartorialist - με Lytro Κάμερες που επέτρεψαν στους θεατές να κάνουν refocus σε μια φωτογραφία μετά τη λήψη της. Ο βραβευμένος στις Κάνες φωτογράφος και σκηνοθέτης Meagan Cignoli αποθανάτισε behind the scenes στιγμές καθώς και στιγμές στο άνοιγμα και κατά τη διάρκεια της πασαρέλας προκειμένου να δημιουργήσει και να μοιραστεί περιεχόμενο μέσω Vine και Instagram.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.