ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Calzedonia: Η Fall/Winter Collection 2013-2014


11 Σεπτεμβρίου 2013

11_MODC0880_012-Copy.jpg

H Emily Di Donato, το νέο πρόσωπο της Calzedonia, μας την παρουσιάζει.

H Fall/Winter 2013/2014 συλλογή της Calzedonia, είναι αφιερωμένη στις γυναίκες προσφέροντάς τους μία γκάμα επιλογών αποδεικνύοντας ότι μπορεί να καλύψει τις πιο διαφορετικές ανάγκες. Aπό τα πολύτιμα άνθη της Δαμασκού μέχρι το στιλ της μουσικής country, τον κόσμο του Kολλεγίου και το Military trend. 

4 τάσεις σε μία συλλογή με δυνατό χαρακτήρα:

 Η σειρά Noblesse Oblige ανανεώνει ένα πολυτελές και εντυπωσιακό trend που εκφράζεται μέσα από τα άνθη της Δαμασκού, εμπνέεται από τα σχέδια παλιών ταπισερί και παίζει με το βελούδο, τις χρυσαφένιες αποχρώσεις, το glitter. Η συγκεκριμένη σειρά θυμίζει συνειδητά την εποχή της μεγαλοπρέπειας και της γιορτής. Το μαύρο βασιλεύει μαζί με την υποστήριξη από λαδί και κόκκινες πινελιές που φτάνουν τα όρια του κόκκινου της Βουργουνδίας σε υφές που χαρακτηρίζονται από τα στοιχεία της απλίκας, τις παγιέτες, τις πέτρες. Χωρίς να λείπουν οι λεπτομέρειες-έκπληξη και τα prints που επιβεβαιώνουν την συμφυή κομψότητα του μαύρου.

Raw&Chic τόνοι έως αχνές, ουδέτερες αποχρώσεις –δανεισμένες από τον κόσμο της country μουσικής. Αυτό είναι το φθινόπωρο που θα επικρατήσουν οι ακατέργαστες όψεις, οι απόλυτα ζεστές υφές σε ρουστίκ κι ελαφρώς διάστικτα βαμβακερά και κεντήματα από μουλινέ κλωστές. Για ένα κομψό outfit προτείνονται εκλεπτυσμένοι συνδυασμοί χρωμάτων και υπέροχων νημάτων σε καλσόν και κάλτσες με ρετρό ύφος. Τέλος, οι trendy κάλτσες από κασμίρ, ανκορά και μαλλί ακούν τη δική τους γοητεία.

Η μεγάλη επιστροφή του στυλ camouflage στη σειρά Going Public συνοδεύεται από σχέδια με σιρίτια, tweed, καρό υφάσματα και ψαροκόκαλο. Το military look προσεγγίζεται με νέα οπτική χάρη στις military λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, π.χ με την επιστράτευση των studs. Oι αποχρώσεις κυμαίνονται μεταξύ του πράσινου και του μπλε μέχρι των γήινων τόνων.

Τα γεωμετρικά σχέδια, οι ρόμβοι, τα κλασικά ή updated καρό. Είναι το Βritish Style αυτό που χαρακτηρίζει τη σειρά New Old School, που αποπνέει ένα θηλυκό αέρα στα καλσόν και leggings. Aκόμη ένα στοιχείο που ξεχωρίζει είναι τα πουά αλλά με εντελώς νέα όψη κι αυτό χάρη στους χρωματικούς συνδυασμούς και τη χρήση απόλυτα νέων υλικών και νημάτων που καλύπτουν τις ενδυματολογικές ανάγκες κάθε σύγχρονου preppy girl.

[gallery-240567] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.