ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Folli Follie: Υπερήφανος υποστηρικτής του Spetses Mini Marathon 2013


16 Οκτωβρίου 2013

Γιατί ο αθλητισμός και η ευγενής άμιλλα μπορούν να συμβαδίζουν απόλυτα με το στιλ.

Στις 11, 12 και 13 Οκτωβρίου οι ηλιόλουστες Σπέτσες υποδέχθηκαν πάνω από 3.000 λάτρεις του αθλητισμού και η Folli Follie βρέθηκε στο νησί για να στηρίξει υπερήφανα και δυναμικά την διοργάνωση Spetses Mini Marathon 2013. Εντείνοντας το συνολικά εορταστικό χαρακτήρα που επικρατούσε στο νησί, η Folli Follie έδωσε παρών, δείχνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως ο αθλητισμός και η ευγενής άμιλλα μπορούν να συμβαδίζουν απόλυτα με το στιλ.

Η ομάδα της Folli Follie, αποτελούμενη από εργαζόμενους, συνεργάτες, αλλά και φίλους της εταιρείας και με αρχηγό και ψυχή της ομάδας την κυρία Καίτη Κουτσολιούτσου, Αντιπρόεδρο του Ομίλου Folli Follie, διακρίθηκε με το αργυρό έπαθλο στην κατηγορία εταιρικών ομάδων. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα της Folli Follie εκπροσωπήθηκε επάξια τόσο στον κολυμβητικό αγώνα, όσο και στους αγώνες δρόμου 5 και 25 χιλιομέτρων.

«Για όλους εμάς στην Folli Follie είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε πρωτοβουλίες και αξιόλογες προσπάθειες που προωθούν έναν πιο υγιή τρόπο ζωής και το “ευ αγωνίζεσθαι”. Η ομάδα της Folli Follie επέστρεψε από τις Σπέτσες δυνατή, ανανεωμένη και με «δίψα» για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις», δήλωσε η κυρία Καίτη Κουτσολιούτσου, και συνέχισε: «Να μην ξεχνάμε ότι για την Folli Follie οι Σπέτσες ήταν πάντα ένας ιδιαίτερα αγαπημένος τόπος, καθώς αποτέλεσε και σκηνικό για τη διαφημιστική καμπάνια του 2012, την πρώτη της Folli Follie που γυρίστηκε στην Ελλάδα, και η οποία συνέβαλε με δημιουργικό τρόπο στην προβολή του σύγχρονου προσώπου της χώρας μας σε όλο τον κόσμο».

[gallery-257490] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.