ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Triumph: Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013


25 Νοεμβρίου 2013

Η Triumph φέτος το χειμώνα σας ταξιδεύει στον κόσμο της και σας συστήνει τους «φίλους και συνεργάτες», τους Makers του αγαπημένου brand.

Από το 1886, η Triumph διαμορφώνει τη γυναικεία φιγούρα και προσφέρει εσώρουχα που χαρακτηρίζονται από την καινοτομία, την ποιότητα, την εφαρμογή και το στιλ. Όλη αυτή η διαδρομή οφείλεται στους “Makers”, σε αυτούς που ακούνε, αφουγκράζονται, σχεδιάζουν και δημιουργούν εσώρουχα, που αποτελούν το αντικείμενο του πόθου κάθε γυναίκας!

Για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013, η Triumph αποτυπώνει την ταυτότητα της στις δημιουργίες της. Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος, κάθε κομμάτι της συλλογής έχει την αξία και την προσωπικότητά του. Οι αγαπημένες σας σειρές Shape Sensation (collection διαμόρφωσης), Body Make-Up (καθημερινή collection), Seduction (fashion) και Beauty-Full (collection για μεγάλο στήθος), είναι εδώ με νέες προτάσεις και επιλογές.

Οι σχεδιαστές της Triumph γιορτάζουν την επιτυχημένη πορεία χρόνων και μοιράζονται μαζί μας, όλα αυτά που αποτελούν την έμπνευση τους. Θέλουν να νοιώθετε όμορφες, έχοντας την ιδανική στήριξη στα σημεία που χρειάζεται όπως ισχυρίζεται η Jasmin, η εξειδικευμένη σχεδιάστρια στις μεγάλες cup. Η Sean, η επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος, αναφέρεται στην υπέροχη δαντέλα που έχουν επιλέξει ώστε να αγκαλιάζει αρμονικά τις καμπύλες σας.

Η Triumph έχει πολλές ιστορίες να μοιραστεί  μαζί σας, αρκεί να ταξιδέψετε στον κόσμο της!

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.