ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Reebok: Ένα δυναμικό comeback


26 Νοεμβρίου 2013

Reebok_Studio-5.jpg

Με τη νέα συλλογή Studio F/W 13.

Τα τελευταία χρόνια το studio fitness, που πρωταγωνιστούσε τη δεκαετία του ’80, αναβιώνει και η Reebok το γιορτάζει με τη νέα αυτή συλλογή. Η Barbara Edersberger, Αντιπρόεδρος του Studio Business Unit της Reebok, δήλωσε σχετικά: «Το studio fitness αποτελεί μεγάλο μέρος της ιστορίας της Reebok και είναι ένας χώρος που μας βοήθησε να καθιερωθούμε ως πρωτοπόροι στο fitness. Στη νέα Reebok Studio συλλογή έχουμε πάρει iconic σιλουέτες του παρελθόντος και τις έχουμε ανανεώσει προσθέτοντας διασκεδαστικές, μοντέρνες και κομψές νότες, χωρίς όμως να συμβιβαζόμαστε σε θέματα ποιότητας και λειτουργικότητας. Έμπνευσή μας είναι οι γυναίκες που ζουν με πάθος, διοχετεύουν την ενέργεια τους στη γυμναστική και κερδίζουν αυτοπεποίθηση μέσα από μία fit ζωή.

Πάθος της Reebok είναι να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ζουν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής, εντάσσοντας το fitness στη ζωή τους και να τους εμπνέει δίνοντάς τους το κίνητρο να κινούνται διαρκώς. H Reebok, το πιο δημοφιλές brand στο studio fitness τις δεκαετίες ’80 και ’90, γιορτάζει φέτος την πλούσια κληρονομιά της στο χώρο αυτό, με μία συλλογή που μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο. Έντονα χρώματα, δυνατά prints και γραφικά, χαρακτηρίζουν τη νέα ανανεωμένη Reebok Studio συλλογή για τη σεζόν FW’13.

Με τη νέα αυτή συλλογή, η Reebok στοχεύει να δώσει μία νέα νότα στο fitness επαναφέροντας iconic μοντέλα των 80’s και 90’s, τα οποία ανανεώνει με σύγχρονες πινελιές. Retro αισθητική και δυναμικά στοιχεία, τόσο σε στιλ, όσο και σε λειτουργικότητα, συνδυάζονται στη νέα Studio συλλογή. Εντυπωσιακά και δυνατά κομμάτια, με φωτεινά χρώματα και γραφικά, συνθέτουν μία συλλογή που είναι σχεδιασμένη έτσι, ώστε να δώσει στις γυναίκες τη δυνατότητα να αναδείξουν το προσωπικό τους στιλ στην προπόνηση.

       Reebok_Studio 1 Reebok_Studio 4 Reebok_Studio 5

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.