ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τί προτείνει το brand Η&Μ φέτος την άνοιξη;


27 Νοεμβρίου 2013

Urban & bohemian ύφος σε μία παιχνιδιάρικη συλλογή.

Άνετα μπουφάν με patchwork από δέρμα και σουέτ, μεσάτα μπουφάν με μοτίβα, μπλούζες με λεπτομέρειες από βολάν, μακρυμάνικα τοπ σε μεταλλιζέ αποχρώσεις, σουέτ κολάν και skinny jeans, φορέματα σε αέρινες γραμμές είναι κάποια από τα ρούχα που προτείνει το brand H&M.

Δημιουργίες που αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα, χαρίζουν ρομαντικό ύφος και αποπνέουν vintage διάθεση. Ένας έντονος μυστικισμός σε συνδυασμό με bohemian διάθεση είναι τα χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν την ανοιξιάτικη συλλογή. Αυτή η μποέμικη αίσθηση συνεχίζεται και στα γυναικεία αξεσουάρ, μεγάλα κοσμήματα και ζώνες, σουέτ ελαστικές μπότες μέχρι το μηρό και γυαλιά ηλίου σε vintage στιλ.. «Μου αρέσει που το look πόλης της Η&Μ φέτος την άνοιξη είναι τόσο διασκεδαστικό. Το στιλ είναι σκληρό και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο, και υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι συνδυασμού. Είναι ο τρόπος που ντύνονται πολλές γυναίκες σήμερα, εκφράζοντας την προσωπικότητά τους με διακοσμητικά κομμάτια αναμειγμένα με αστικά βασικά ρούχα, δημιουργώντας έτσι την προσωπική τους γκαρνταρόμπα», λέει η Ann-Sofie Johansson, επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Η&Μ.

 [gallery-274910]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.