ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η “Chic Wave” καμπάνια της Folli Follie για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014


22 Ιανουαρίου 2014

1-31.jpg

Ο απόλυτος οδηγός του cool girl για το καλύτερο καλοκαίρι.

Η Folli Follie παρουσιάζει τη νέα καμπάνια “Chic Wave” για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014. Τα κορίτσια της Folli Follie εξορμούν στα κοσμοπολίτικα Ελληνικά νησιά αφήνοντας το “chic wave” να τις παρασύρει στην απόλυτη stylish περιπέτεια, αντανακλώντας την ετερόκλιτη ομορφιά γύρω τους με εκλεπτυσμένο στιλ και ανέμελη διάθεση. Η συλλογή της Folli Follie για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 δίνει το απόλυτα καλοκαιρινό στίγμα με τα εντυπωσιακά της προϊόντα σχεδιασμένα για να μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα.

Μια πρώτη γεύση από την φωτογράφιση της νέας καμπάνιας αποκαλύπτει τα μοναδικά κορίτσια της Folli Follie να ποζάρουν αναδεικνύοντας κοσμοπολίτικη διάθεση. Μέσα από τα καταπράσινα τοπία της περιοχής και τα ζωηρά χρώματα της φύσης, τα supermodels Sui He και Rianne Haspels εμπνέονται και προτείνουν εντυπωσιακούς συνδυασstylish mμούς κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ από τη συλλογή της Folli Follie! Ετοιμαστείτε για μια ξεχωριστή “Chic Wave” εμπειρία και απολαύστε το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σας!

Απολαύστε το fashion video της καμπάνιας και δείτε το φωτογραφικό υλικό από το backstage της:

[gallery-294732] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.