ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Everlasting Love: Οι τέσσερις καρδιές της Folli Follie θα σας κάνουν να ερωτευθείτε


11 Φεβρουαρίου 2014

FF_VALENTINESDAY2014.jpg

Η Folli Follie αντλεί έμπνευση από την διαχρονικότητα της αγάπης και δημιουργεί μια ολοκληρωμένη συλλογή με σύμβολο το επιτυχημένο Heart4Heart μοτίφ. Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα κόσμημα ή ρολόι από την iconic συλλογή Heart4Heart.

Η best-selling συλλογή Heart4Heart απογειώνει την ρομαντική και fashionable διάθεση και προσφέρει εντυπωσιακές επιλογές για το ιδανικό δώρο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Οι υπέροχες επιλογές σε ασημένια ή ροζ επιχρύσωση θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Ιδανική για τις μοντέρνες και «αθεράπευτα ρομαντικές», η συλλογή από κολιέ, βραχιόλια, μοναδικά δαχτυλίδια και ρολόγια αποτελεί την πιο ρομαντική πρόταση δώρου.

FF_VALENTINE'SDAY2014

EXTRA INFO: Κι επειδή φέτος, η Folli Follie αποφάσισε να γιορτάσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο αυτή τη μέρα σας κάνει ένα δώρο αγάπης! Για όσες επιλέξετε να κάνετε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα από το ανανεωμένο και εύχρηστο e-shop της Folli Follie, από τις 12 έως και τις 14 Φεβρουαρίου, με αγορές άνω των €100, ένα μοναδικό, limited edition νεσεσέρ σε χρυσό χρώμα από την iconic συλλογή Heart4Heart θα γίνει δικό σας. Θα φιλοξενήσετε έτσι με στιλ όλους τους μικρούς θησαυρούς ομορφιάς, και όχι μόνο.

[gallery-303002] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.