ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Diesel: Το Black Gold fashion show για Fall/Winter ‘14


13 Φεβρουαρίου 2014

061.jpg

Παρουσιάστηκε στη Νέα Υόρκη η νέα γυναικεία συλλογή.

Η νέα collection της Diesel Black Gold για το Φθινόπωρο-Χειμώνα του 2014 είναι εμπνευσμένη από νοσταλγικές αλλά και φουτουριστικές ιδέες. Μια άκρως ρομαντική και αισιόδοξη προσέγγιση των διαστημικών περιπετειών επηρέασε το design και την φαντασία έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία τολμηρή νέα αισθητική. Τα ρούχα είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με τρόπο που να τονίζουν με ευκρίνεια τη σιλουέτα. Κυριαρχεί η μονοχρωμία : μαύρο, άσπρο, ανθρακί, ασημένιο και gunmetal.

Τα παντελόνια συνδυάζουν δέρμα, μαλακό ύφασμα και βαμβάκι, ενώ οι κορσέδες, τα μίνι φορέματα, τα διαμορφωμένα tops και οι πλισέ φούστες παραπέμπουν σε φουτουριστικές στολές. Το DNA της Diesel Black Gold, denim και δέρμα, δέχεται extra επιρροές από ημιδιάφανες λεπτομέρειες και γυαλιστερά φινιρίσματα. Η γυναίκα εκφράζεται μέσα από το στιλ που αναδεικνύει την ένταση ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον

More info: Διατίθεται στην Ελλάδα από την Diesel Hellas.

[gallery-304113] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.