ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Vogue Festival 2014


31 Μαρτίου 2014

Ποιοι διάσημοι ήταν οι πρωταγωνιστές του event;

Πέρασαν δύο ημέρες, με σημαντικές συζητήσεις, ευχάριστα στιγμιότυπα μόδας και πολλά tweets και instagram uploads με hashtag #voguefestival.

Το σαββατοκύριακο ενός από τα πιο σημαντικά γεγονότα, του Vogue Festival το οποίο έγινε από το διάσημο περιοδικό Vogue, σε συνεργασία με τα Harrods ολοκληρώθηκε χθες. Όλα φυσικά ήταν υπέροχα.

Διάσημα μοντέλα όπως η Naomi Campbell, η Karlie Kloss, η Edie Campbell, η Rosie Huntington-Whiteley, η Jourdan Dunn, σπουδαίοι δημοσιογράφοι όπως η Ιταλίδα Franca Sozzani, σχεδιαστές μόδας όπως η Sarah Burton, καλλιτέχνες όπως ο Grayson Perry και φωτογράφοι όπως ο Nick Knight έδωσαν το παρόν on stage.

Όλοι αυτοί ήταν οι οικοδεσπότες της μόδας, του styling, και της ομορφιάς. Διασκέδασαν και παρέδωσαν μαθήματα στο κοινό για όλα τα παραπάνω θέματα που αφορούν τον σπουδαίο χώρο της μόδας και επισήμαναν το πόσο σημαντική και απαραίτητη είναι στη ζωή μας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.