ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Folli Follie και η Links of London στην έκθεση Baselworld 2014


9 Απριλίου 2014

Folli-Follie.jpg

Τα δύο μεγάλα brands έδωσαν δυναμικά το παρόν ανάμεσα στους κορυφαίους κατασκευαστές ρολογιών παγκοσμίως.

Η Folli Follie και η Links of London δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από την πλέον αναγνωρισμένη έκθεση ωρολογοποιίας στον κόσμο και έτσι από τις 27 Μαρτίου ως και τις 3 Απριλίου βρέθηκαν στην έκθεση Baseworld.

Συγκεκριμένα, η Folli Follie για 11η συνεχή χρονιά έδωσε το «παρών» μεταδίδοντας σε όλους τους επισκέπτες την απαράμιλλη θετική διάθεση και κοσμοπολίτικη αίσθηση στιλ που την χαρακτηρίζουν. Το επιβλητικό και κομψό της stand, τοποθετημένο σε κεντρική και προνομιακή θέση στο Hall of Sensations, φιλοξένησε την iconic συλλογή Watchalicious. Απέριττο, minimal και επιτυγχάνοντας την ιδανική fashion ισορροπία μεταξύ μαύρου και πορτοκαλί, το stand της Folli Follie προσκάλεσε όλους στο πιο κοσμοπολίτικο μπαρ, προσφέροντας το πιο ευφάνταστο κοκτέιλ μόδας. Φωτισμένες, αιωρούμενες προθήκες ανέδειξαν τα μοναδικά κομμάτια της συλλογής Watchalicious, δίνοντας έμφαση στην ποικιλία σε σχέδια και χρώματα που χαρακτηρίζουν την συλλογή. Ο ανοιχτός και φιλόξενος σχεδιασμός του stand το κατέστησαν σημείο αναφοράς για όσους επισκέφθηκαν την έκθεση της Βασιλείας.

FF_BASELWORLD2014_d

Παρουσιάζοντας τις πιο πρόσφατες προσθήκες στις ήδη επιτυχημένες οικογένειες ρολογιών της, η Folli Follie έδωσε την ευκαιρία σε κάθε επισκέπτη να γνωρίσει την εντυπωσιακή συλλογή Watchalicious. Tο διεθνές lifestyle fashion brand, μέσα από αυτή τη συλλογή, απογειώνει τις τάσεις της εποχής που φέρνουν στο προσκήνιο μια πλήρη παλέτα τολμηρών χρωμάτων με γενναίες δόσεις διαχρονικότητας και ανεπιτήδευτης κομψότητας. Η παρουσία της στην έκθεση Baselworld 2014 επιβεβαιώνει τον τρόπο που η σχεδιαστική ομάδα της Folli Follie επενδύει στην κληρονομιά και παράδοση της εταιρείας στο κόσμημα, παρουσιάζοντας ακαταμάχητα statement ρολόγια.

LOL_BASELWORLD_b

Η παρουσία στην διεθνή έκθεση της Βασιλείας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και για την εμπνευσμένη Βρετανική μάρκα κοσμημάτων Links of London. Συνεχίζοντας να παρασύρει τους επισκέπτες η Links of London, επέλεξε να παρουσιάσει αποκλειστικά ρολόγια αυτή τη χρονιά, επιθυμώντας να ενδυναμώσει την παρουσία της μάρκας στον κλάδο.

Η Links of London παρουσίασε τις νέες της συλλογές: Brompton, Greenwich, Richmond και Regent. Πολλά από αυτά τα νέα σχέδια διαθέτουν εξαιρετικό ελβετικό μηχανισμό και αντλούν έμπνευση από χαρακτηριστικές περιοχές της Μεγάλης Βρετανίας, των οποίων φέρουν και το όνομα. Τα ρολόγια παρουσιάστηκαν σε ένα ξεχωριστό σκηνικό στη Βασιλεία, το οποίο αντικατοπτρίζει την νέα σχεδιαστική φιλοσοφία των καταστημάτων της Links of London. Το stand της Links of London εμπνέεται από την αρχιτεκτονική των σπιτιών του Λονδίνου, συνδυάζοντας μοντέρνα στοιχεία με κλασικές λεπτομέρειες για να δημιουργήσουν μια πολυτελή αισθητική.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.