ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Calzedonia: Η συλλογή Κids


11 Απριλίου 2014

440.jpg
H συλλογή Κids της Calzedonia ντύνει τις παιδικές στιγμές για τα μικρά κοριτσάκια κι αγοράκια σας με τα πιο fun leggings, καλτσάκια, μαγιώ και beachwear.

Girls: Όλα αυτά που τα κάνουν να ονειρεύονται την άνοιξη όπως καλσόν με πεταλούδες, κολάν με λουλούδια αλλά κι αστέρια με ρίγες μαζί, γκράφιτι στιλ και βέβαια καλτσάκια σε φωτεινά χρώματα, με ρίγες, καρδιές, παγωτά!

Βοys: Όλα αυτά που χρειάζεται ένα δραστήριο αγόρι. Σε στιλ preppy με ρίγες αλλα και street style, tropical σχέδια όπως τα καλτσάκια με τον παπαγάλο ενώ δεν λείπει και το χιούμορ με τα cartoon prints.

Μία μεγάλη συλλογή μαγιό για τους μικρούς ήρωες της παραλίας που ντύνουν τις ανέμελες παιδικές στιγμές τους κάτω από τον ήλιο με fun και stylish prints: πουά, floral, ριγέ, καρδιές, πολύ χρώμα. Τέλος, η Calzedonia Beachwear συλλογή προτείνει beachwear φορεματάκια και σορτσάκια, ιδανικά για τις βόλτες στον ήλιο. Highlight: Τα μαγιώ reef που αποτελούν την μίνι εκδοχή του μαγιό της μαμάς.

[gallery-327393] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.