ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Charlotte Ronson στην 4η Vogue Eyewear Design Series


28 Απριλίου 2014

VO_2889S_22138D11.jpg

Η Luxottica, ηγέτης στα γυαλιά ηλίου & οράσεως & το Αμερικανικό Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας (CFDA) επέλεξαν την Charlotte Ronson για την Vogue Eyewear Design Series 2014.

Με δεδομένη την επιτυχία των προηγούμενων συνεργασιών στα γυαλιά ηλίου, για 1η φορά παρουσιάστηκε 1 μοντέλο γυαλιών οράσεως, εμπνευσμένο από την παγκόσμια πρέσβειρα της Vogue eyewear, Eva Mendes.

«Η Charlotte Ronson είναι απίστευτα ταλαντούχα και είμαστε ενθουσιασμένοι που την καλωσορίζουμε στο πρόγραμμα. Η σχεδιαστική αισθητική της είναι τέλεια εναρμονισμένη με την Vogue Eyewear και το όραμα της για την συλλογή είναι εκπληκτικό», δήλωσε η Mariavittoria Di Stasi, Brand Director της Vogue Eyewear. «Η κατηγορία των γυαλιών οράσεως αποτελεί εξαιρετικά σημαντική για εμάς, οπότε η επέκταση της συνεργασίας, ώστε να περιλαμβάνει και 1 μοντέλο γυαλιών οράσεως, αποτέλεσε βασικό στόχο εξέλιξης».

Εμπνευσμένη από την περσινή σχεδιαστική συνεργασία με τις Nanette Lepore και Emma Roberts, η Ronson επέλεξε την Eva Mendes, ως έμπνευση για τους σκελετούς, αποτίνοντας φόρο τιμής στη θηλυκότητα και στο εξαιρετικά σικάτο στυλ της ηθοποιού. Τα Vogue Eyewear, αγαπημένα του Hollywood, έχουν εντοπιστεί να φοριούνται από κορυφαίες πρωταγωνίστριες, συμπεριλαμβανομένων των Amy Adams, Katy Perry και Rooney Mara.

«Πριν από περισσότερα από 5 χρόνια, η Luxottica και το CFDA ξεκίνησαν ένα ταξίδι για τη δημιουργία μιας πανίσχυρης πλατφόρμας, όχι μόνο για να δώσουμε δύναμη στα μέλη μας και να τους προσφέρουμε μια μοναδική σχεδιαστική εμπειρία, αλλά και για να τα επιμορφώσουμε σχετικά με τη σπουδαιότητα της κατηγορίας των γυαλών οράσεως», είπε ο Steven Kolb, Chief Executive Officer του CFDA. «Πλέον, στην 4η έκδοση του, είμαστε ενθουσιασμένοι που το πρόγραμμα επεκτείνεται διεθνώς και μας τιμά η συμμετοχή της Charlotte Ronson σε αυτό».

Η συλλογή θα διατίθεται στα καλύτερα καταστήματα και σε επιλεγμένες αγορές, από τον Απρίλιο του 2014. Ταυτόχρονα με την 1η κυκλοφορία, ξεκινάει και η παγκόσμια καμπάνια Άνοιξη 2014, με πρωταγωνίστρια την Eva Mendes.

Η Charlotte Ronson για την Vogue Eyewear

Με το άψογο γούστο και τη δημιουργική της δεινότητα, δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι η Charlotte Ronson αποτελεί σήμερα μια από τις πλέον πολλά υποσχόμενες σχεδιάστριες. Ιδιαίτερα γνωστή για το στυλ της που δημιουργεί τάσεις και την αγάπη της για τη δημιουργία παιχνιδιάρικων, προσιτών, urban-chic αντικειμένων, αποτελεί την ιδανική ισορροπία μεταξύ μιας οξυμένης αντίληψης για τη μόδα και της ανεπιτήδευτης άνεσης που χαρακτηρίζει την Vogue Eyewear. Επηρεασμένοι από την πανέμορφη και ταλαντούχα Eva Mendes, οι ειδικής έκδοσης σκελετοί συλλαμβάνουν μια πιο «μαλακή» πλευρά της ηθοποιού, με κοριτσίστικες νότες λεπτομερειών σε σχήμα πίνας, λεπτεπίλεπτων floral prints και παστέλ αποχρώσεων.

«Από το μοδάτο ʽitʼ girl, μέχρι την έξυπνη βιβλιοφάγο, ήθελα να δημιουργήσω ένα παγκόσμια κολακευτικό μοντέλο γυαλιών, το οποίο οι γυναίκες θα θέλουν να φορούν από το πρωί μέχρι το βράδυ», δήλωσε η Charlotte Ronson. «Όταν ξεκίνησα στο συγκεκριμένο project αφιέρωσα πολύ χρόνο στην εξερεύνηση της ουσίας της επωνυμίας και πραγματικά εστίασα στην Eva, η οποία πολύ φυσικά έγινε η μούσα μου. Εμπνεύστηκα από την αυτοπεποίθηση, την κομψότητα και τη θηλυκή της γοητεία, η οποία τόσο καλά εκφράζεται με το στυλ της. Ήθελα να πάρω κάθε ένα από αυτά τα διακριτικά χαρακτηριστικά και να τα αφήσω να επηρεάσουν τα σχεδιαστικά στοιχεία των σκελετών».

[gallery-332592] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.