ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Μάθαμε τί φοράει η Taylor Swift!


8 Μαΐου 2014

Φόρεμα από τη συνεργασία της σεζόν!

Η Taylor Swift εθεάθη στη Νέα Υόρκη με σύνολο με retro επιρροές που είναι άλλωστε και το στιλ της διάσημης τραγουδίστριας. Η Taylor λοιπόν, επέλεξε για μία πρωινή εμφάνιση φόρεμα από τη συλλογή "To Tommy, From Zooey”. Πρόκειται για μία συλλογή που σχεδίασε o Αμερικανός σχεδιαστής Tommy Hilfiger σε συνεργασία με την ηθοποιό Zooey Deschanel.

taylor swift

Το bubble print φόρεμα από την συλλογή "To Tommy, From Zooey” αναδεικνύει το vintage στιλ της Taylor ενώ τα ιδιαίτερα prints ου το προσγειώνουν στο σήμερα με έναν μοντέρνο τρόπο.. Η συλλογή περιλαμβάνει 16 φορέματα που κυμαίνονται από κλασικές κολακευτικές γραμμές με παλτό και shirtdress ως ειδικά peek-a-boo σχέδια με print κρυμμένα μέσα σε πιέτες. Τα Crisp, mod-σχήματα συνδυάζονται με navy πινελιές, δημιουργώντας look που η Deschanel περιγράφει ως "Modical." Φωτεινή και αισιόδοξη, η συλλογή "To Tommy, From Zooey”, συλλαμβάνει την έντονη στάση των 60’s, κατά την οποία ο Tommy Hilfiger έκανε το ντεμπούτο του στην βιομηχανία της μόδας και από την οποία αντλεί η Deschanel μεγάλο μέρος της σχεδιαστικής της έμπνευσης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.