ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Gossip... on the beach


14 Μαΐου 2014

Με τον καιρό α γίνεται όλο και πιο ζεστός το καλοκαίρι μοιάζει μία ανάσα μακριά! Ο ήλιος και θάλασσα είναι ότι αναζητάμε και το μαγιό γίνεται ο πρωταρχικός αγοραστικός μας στόχος.

Φέτος, τα trends στα μαγιό προβάλλουν τον έντονο χαρακτήρα και την προσωπικότητα κάθε γυναίκας κι αυτό φαίνεται να γνωρίζει η καλά η εταιρεία εσωρούχων Minerva, η οποία μέσα από την συλλογή γυναικείων μαγιό gossip on the beach καλύπτει ακόμα και τις πιο εξεζητημένες ανάγκες.

newlogo

Τα σχέδια και οι cups των σουτιέν είναι ποικιλόμορφα για να καλύπτουν όλους τους σωματότυπους, αλλά και τις τυχόν ατέλειες, προπάντων όμως, να αναδυκνείουν την γυναικεία σιλουέτα. Τα χρώματα ξεκινούν από τη γκάμα της χαρούμενης καραμέλας αλλά και των sorbet παγωτών, αγγίζουν την ένταση της ποπ περσόνας, τριγυρνούν σε κοσμοπολίτικα μέρη με έθνικ χαρακτήρα και, καταλήγουν σε έναν chic lifestyle dress code, με ιριδίζουσες λεπτομέρειες.

Καλές βουτιές, με στιλ από την Minerva!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.