ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το fashion show του οίκου Louis Vuitton για την Cruise Collection


15 Μαΐου 2014

Είχε την τιμή να τo παρουσιάσει για πρώτη φορά στο διάσημο Πριγκιπάτο του Μονακό.

Υπό την αιγίδα και με την παρουσία της HSH Πριγκίπισσας Charlene του Μονακό, η δεύτερη συλλογή που δημιούργησε ο Nicolas Ghesquière για τον οίκο Louis Vuitton παρουσιάστηκε στις 7 Μαΐου στην εξέχουσα πλατεία «Palace Square».

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που καλωσορίζω την Cruise συλλογή του οίκου Louis Vuitton στο Palace Square του Μονακό, ώστε να ανακαλύψουμε τη νέα συλλογή του Nicolas Ghesquière», λέει η HSH Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό.

Με θέα το πριγκιπάτο, η μυθική πλατεία Palace Square παρείχε την πιο θερμή φιλοξενία καθώς αυτή είναι και η πρώτη φορά στην πολύχρονη ιστορία της που παρουσιάζεται ένα fashion show.

«Η πρώτη Cruise συλλογή από τον Nicolas Ghesquière για τον οίκο Louis Vuitton παρουσιάζει την ιστορική σχέση της υψηλής ραπτικής μας και του Πριγκιπάτου του Μονακό. Η Louis Vuitton είναι πράγματι συνδεδεμένη με την μοίρα αυτού του θρυλικού βράχου για πολλά χρόνια » , λέει ο Michael Burke , Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Vuitton .

Το γαλλικό brand για πρώτη φορά προσέφερε στην βασιλική οικογένεια του Μονακό το 1904, όταν ο οίκος δημιούργησε ένα κάλυμμα-ένδυμα σε crocodile style. Το 1997 , δημιουργήθηκε η σακούλα « Le Malicieux » για να γιορτάσει τα 700 χρόνια της δυναστείας του Μονακό και να αποδώσει φόρο τιμής στον François Grimaldi , ο οποίος κατέλαβε το φρούριο του Μονακό το 1297 .

Οι ισχυροί και διαρκείς δεσμοί του διάσημου οίκου με το Πριγκιπάτο ενισχύεται από ένα κοινό όραμα, όπως αναφέρει η HSH Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό, "Κομψότητα, ομορφιά και φινέτσα είναι αξίες που συμμερίζονται το Πριγκιπάτο και το αναγνωρισμένου κύρους Maison brand. "

To show του οίκου Louis Vuitton για τη Cruise Collection θα μεταδοθεί ζωντανά στις 17 Μαΐου στις 7μμ από το επίσημο site www.louisvuitton.com.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.