ΣΤΙΛ FASHION NEWS

“A Journey to Pearls” by Zolotas: Μια έκθεση σπάνιων μαργαριταριών από όλο τον κόσμο


10 Ιουνίου 2014

PicMonkey-Collage112.jpg

Ο Οίκος ZOLOTAS εγκαινιάζει την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014, στο κατάστημα της οδού Πανεπιστημίου 10 στην Αθήνα, μια μοναδική έκθεση σπάνιων μαργαριταριών από όλο τον κόσμο με τίτλο “A Journey to Pearls” .

Σχεδιασμένη σαν ένα ταξίδι, η έκθεση θα σας μεταφέρει σε μαγικά εδάφη για να εξερευνηθούν μαργαριτάρια όλων των αποχρώσεων σε εξαίσιες μορφές. Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού μύησης πέρα από τα σύνορα, αλλά και δια μέσου των αιώνων, θα ανακαλύψετε την ιστορία των κοσμημάτων του οίκου, που συνδέεται με το πιο μυστηριώδες στολίδι της απ' όλα, το μαργαριτάρι. Κυριαρχώντας μέσα από την τέχνη του που φροντίζει τη σκιά και το φως, ο χρυσοχόος θα αποκαλύψει μερικά από τα μυστήρια που περιλαμβάνουν τη δημιουργία των αιώνια γυναικείων κομψοτεχνημάτων προσφέροντας σας σύγχρονες ερμηνείες που εμπνεύστηκαν από θαλάσσιους θησαυρούς. Τα μαργαριτάρια ανέκαθεν συμβολίζουν από την αρχαιότητα την θεά Αφροδίτη, την θηλυκότητα και την αγάπη. Με έμπνευση από την λιτή κομψότητα που εκπέμπουν, ο οίκος δημιούργησε, νέες λαμπερές συλλογές με πολύχρωμα μαργαριτάρια σε χρυσό και ασήμι για τις σύγχρονες Αφροδίτες.

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1 More info: Διάρκεια έκθεσης: Πέμπτη 12 Ιουνίου – Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Κεντρικό Κατάστημα ZOLOTAS: Πανεπιστημίου 10, 10671 Αθήνα Ωράριο Λειτουργίας Έκθεσης: Δευτέρα/Τετάρτη/Σάββατο 11.00-16.00, Τρίτη/Πέμπτη/Παρασκευή 11.00-19.00 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.