ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Replay Laserblast L.I.F.E.: Όταν η τεχνολογική καινοτομία συνδυάζεται με την σύγχρονη οικολογική φιλοσοφία


18 Ιουνίου 2014

H Replay, η ιταλική εταιρεία leader στον τομέα των denim της smart casual ένδυσης, συνεχίζοντας την επιδίωξη της τεχνολογικής καινοτομίας συνδυασμένη με την σύγχρονη οικολογική φιλοσοφία, παρουσιάζει το μοντέλο Replay Laserblast L.I.F.E ( Laserblast Innovation for Earth).

Το κυρίαρχο στοιχείο της νέας συλλογής προκύπτει από την πρωτοποριακή διαδικασία βαφής του με φυσικές χρωστικές ουσίες ορυκτής προέλευσης, δηλαδή κονιοποιημένες πέτρες που προσδίδουν στο ύφασμα μια χαρακτηριστική faux vintage αίσθηση, χάρη στη λεπτή διαφοροποίηση των αποχρώσεων που επιτυγχάνεται. Και αυτό, με τη μικρότερη επίπτωση στο περιβάλλον, αφού τόσο το whiskering (οι χαρακτηριστικές έντονες ζάρες στο ύψος της τσέπης) όσο και το έντονο lived-in look είναι αποτέλεσμα της χρήσης τεχνολογίας laser και πέτρας.

1

ECO-WARRIORS FOR L.I.F.E. : Η διαφημιστική καμπάνια των REPLAY Laserblast L.I.F.E.

Για να δώσει σάρκα και οστά στο οικολογικό πνεύμα αυτής της μοναδικής σειράς, η Replay δημιούργησε μια δυναμική καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστούν ως μοντέλα άνθρωποι που έχουν υιοθετήσει μια πρωτοπόρο ηθική στάση – ακτιβιστές στην πραγματική τους ζωή που προσπαθούν να αλλάξουν τον σημερινό – καταστροφικό σε σχέση με το περιβάλλον - τρόπο ζωής.

Αυτοί οι αληθινοί Eco-Warriors, οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας των REPLAY Laserblast L.I.F.E., μοιράζονται το ασυγκράτητο πάθος για αλλαγή στάσης και ενσαρκώνουν με τον ίδιο τον τρόπο ζωής τους την φιλοσοφία αυτής της μοναδικής συλλογής και το ανυπότακτο πνεύμα των Replay. Η τολμηρή διαφημιστική εκστρατεία αποτελεί γραφική απεικόνιση μιας πραγματικής σύγκρουσης μεταξύ ακτιβιστών και των αρχών (www.replay.it).

Όπως σχολιάζει ο Matteo Sinigaglia, Διευθύνων Σύμβουλος της Fashion Box SpA, "Οι περιβαλλοντολόγοι είναι οι ήρωες του σύγχρονου κόσμου. Άνθρωποι της δράσης που αντί να μιλούν για αφηρημένα ιδανικά, ενεργούν, χωρίς να φοβούνται τις συνέπειες. Αυτό το πνεύμα της αφοσίωσης και της δέσμευσης στην περιβαλλοντική δράση βρίσκεται μέσα στο DNA της Replay. Σε όλη την ιστορία μας, επικεντρωνόμαστε πάντα στην αληθινή καινοτομία του σχεδιασμού και η συλλογή Laserblast L.I.F.E. αποτελεί είναι μια φυσική επέκταση αυτού του αντισυμβατικού τρόπου σκέψης. "

Η συλλογή Replay Laserblast L.I.F.E. είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα REPLAY και σε επιλεγμένους συνεργάτες σε όλο τον κόσμο από τα μέσα Μαΐου. [gallery-351395] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.