ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Links of London: Νέο κατάστημα στην οδό Βουκουρεστίου


16 Ιουνίου 2014

LOL_VOUKOURESTIOU_TIP0592-final.jpg

 Mεταφέρθηκε από τη Στοά Σπυρομήλιου στον πιο fashionable πεζόδρομο της Αθήνας.

Η εμπνευσμένη Βρετανική μάρκα κοσμημάτων Links of London μεταφέρθηκε στον πιο fashionable πεζόδρομο της Αθήνας, στην οδό Βουκουρεστίου. Στο νέο χώρο, οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν και να δουν τις αγαπημένες και νέες συλλογές κοσμημάτων, και ρολογιών που κομψά έχουν τοποθετηθεί στις βιτρίνες του καταστήματος. Η πολυτέλεια και η ποικιλία των προϊόντων έχουν βρει τη θέση τους στο νέο μοντέρνο χώρο.

1

Βρετανικά στοιχεία και κομψές λεπτομέρειες αναδεικνύουν τις εντυπωσιακές συλλογές της Links of London. Πλάνα από το γύρισμα της καμπάνιας και από τα best selling προϊόντα που προβάλλονται συνεχώς, δίνουν το στίγμα και σηματοδοτούν το ξεχωριστό ύφος που διακρίνει τον οίκο κοσμημάτων. Η νέα αισθητική που διακρίνει τον σχεδιασμό των καταστημάτων Links of London αναμένεται να εντυπωσιάσει.

2

Η Links of London αιχμαλωτίζει το πνεύμα και την καρδιά του Λονδίνου μέσα από εντυπωσιακές συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και ξεχωριστών δώρων. Επισκεφτείτε το νέο της κατάστημα και ανακαλύψτε από κοντά το στιλ της Links of London.

3

Τα καταστήματα Links of London θα τα βρείτε:

Βουκουρεστίου 7Α, Αθήνα, τηλ.: 210-3235217 Golden Hall: Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ.: 210-6855848 Μητροπόλεως 46-48, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 239 140 Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος, Luxury area, Intra Schengen, τηλ. 210-3533560 Golden attica: Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ.: 211-1814019 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.