ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Vogue eyewear: Νέα και πρωτότυπα γυαλιά ηλίου με παιχνιδιάρικη διάθεση


23 Ιουνίου 2014

Η παιχνιδιάρικη διάθεση αποτελεί βασικό στοιχείο της Vogue eyewear, η οποία από τη δεκαετία του 1970 εμπλουτίζει τη μόδα με νέες και πρωτότυπες δημιουργίες, πάντα στο πνεύμα των καιρών. Η εξερεύνηση, το παιχνίδι, ο πειραματισμός με τα looks και τις τάσεις της μόδας είναι τα χαρακτηριστικά της γυναίκας που επιλέγει γυαλιά ηλίου και οράσεως Vogue eyewear.

Ειδικά σχεδιασμένα για τη δυναμική γυναίκα, σε ευκολοφόρετο σχήμα «cat eye». 1Nylon μπροστινό μέρος και διακριτικά σχηματοποιημένοι με ένα εξαιρετικό 3D floral μοτίβο κατά μήκος βραχίονες. Πρωτότυπη και μοντέρνα λεπτομέρεια που αναδεικνύει μια μοναδική κομψότητα για τη γυναίκα που απολαμβάνει να προσωποποιεί το look της. Διαθέσιμα σε μια πλούσια χρωματική παλέτα νέων απαλών αποχρώσεων, όπως: opal μπλε, πράσινο, γαλαζοπράσινο και βιολετί, και κλασικοί τόνοι του μαύρου και του σκούρου Havana. Για τη γυναίκα που απολαμβάνει να πειραματίζεται με λεπτομέρειες και χρώματα. 2

Από nylon σε πρωτότυπες και μοντέρνες γραμμές, συνδυάζουν αριστοτεχνικά τη φινέτσα της τεχνικής δεξιοτεχνίας με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Ο στρογγυλός σκελετός και τα χαρακτηριστικά χρώματα, σε συνδυασμό με ένα ματ αποτέλεσμα που τραβάει τα βλέμματα, δημιουργούν ένα παιχνιδιάρικο εφέ, ενώ ζωντανά, χρωματιστά floral μοτίβα κοσμούν το εσωτερικό των βραχιόνων. Διαθέσιμο σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των ματ τόνων του βιολετί, του πορτοκαλί, του μπλε και του πράσινου, και σε λεπτεπίλεπτες αποχρώσεις του opal ροζ.

Πρωτότυπα και πολυτελή, από nylon, σε stylish γραμμές, ιδανικά για τις γυναίκες που αναζητούν την τελευταία λέξη της μόδας σε αξεσουάρ.

3

Οι λεπτομέρειές του το καθιστούν ιδανικό για το στιλ της σύγχρονης γυναίκας. Το πλατύ, τετράγωνο, nylon μπροστινό μέρος του ενισχύεται από το ματ αποτέλεσμα και το floral μοτίβο, κλασσικό, παιχνιδιάρικο και trendy με νεανικό μοντέρνο σχεδιασμό. Σε μια πλούσια χρωματική παλέτα, όπως μαύρο, σκούρο Havana, καθώς και των ματ τόνων του βιολετί, του μπλε και του πράσινου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.