ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H&M: Επιστροφή στα θρανία!


1 Σεπτεμβρίου 2014

Capture1.jpg

Ώρα να ετοιμαστείτε, μαμάδες και παιδιά, για το σχολείο! Αμέτρητα νέα σχέδια μας προετοιμάζουν για μία χρονιά γεμάτη κέφι. Αυτό το Φθινόπωρο, οι αντιθέσεις και τα prints βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής μας. Απαλά καρώ συνδυάζονται με χαριτωμένα ζωάκια και γούνινες λεπτομέρειες για ένα μοντέρνο κι ενδιαφέρον στιλ. Σε όλες τις συλλογές θα βρείτε, επίσης, αθλητικές αναφορές. Πουλόβερ, κολάν, τζιν, πλεκτά κι αθλητικά παπούτσια είναι μερικά από τα must της φετινής σεζόν. Ολοκληρώστε το look με μία γκάμα διασκεδαστικών και λειτουργικών αξεσουάρ για κάθε περίσταση.

Όλα τα ρούχα λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τα παιχνίδια και την περιπετειώδη φύση των παιδιών ενώ η ασφάλειά τους, με κάθε έννοια, είναι δεδομένη. Ανθεκτικά κι έξυπνα, δηλαδή, όπως τα σκανταλιάρικα παιδιά που τα φοράνε!

Hot info:

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ + ΜΠΛΟΥΖΑ= 9,99€!

1                       Με αγορές 30€ από όλες τις συλλογές, τα H&M σας δίνουν μία δωροκάρτα των 5€ για να την εξαργυρώσετε από 29/9 έως 4/10. Μάθετε εδώ ακόμη περισσότερα για τις παιδικές συλλογές  H&M. [gallery-375011] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.