ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Cameron Diaz παρουσίασε τη νέα συλλογή παπουτσιών


10 Σεπτεμβρίου 2014

Για όσες δεν το γνωρίζατε η διάσημη ηθοποιός είναι η καλλιτεχνική διευθύντρια του γαλλικού brand "Pour La Victoire" από το 2013. Παρουσίασε λοιπόν την πρώτη ολοκληρωμένη accessories collection για το φθινόπωρο του 2014. Πρόκειται για μια σειρά με ψηλοτάκουνα παπούτσια, ιδιαίτερα κομψά, που, όπως λέει η ίδια, ταιριάζουν με την προσωπική της αισθητική.

Η Cameron Diaz δήλωσε για το νέο της αυτό δημιουργικό εγχείρημα:

«Όταν ξεκίνησα να δουλεύω για την shoe collection, στη μόδα ήταν οι πολύ ψηλές πλατφόρμες- ένα σχέδιο που δεν συνηθίζω να φοράω, αφού, έτσι κι αλλιώς, είμαι ψηλή. Είμαι fan των παπουτσιών που είναι λειτουργικά. Και αυτό ακριβώς ήταν και το ζητούμενο της συλλογής. Η λειτουργικότητα», είπε η ξανθιά ηθοποιός στη Vogue, και συνέχισε μιλώντας για τις δικές της προτιμήσεις στα παπούτσια.

«Όταν είμαι στη Νέα Υόρκη, συνήθως φοράω flats. Αν βρω ένα ωραίο ζευγάρι ψηλοτάκουνα, που με βολεύουν στο περπάτημα, δεν τα βγάζω από τα πόδια μου. Διαφορετικά, όταν είμαι στην πόλη, προτιμώ ένα ζευγάρι ίσια μποτάκια. Αλλά στο Λος Άντζελες, επειδή όλοι είναι συνέχεια στα αυτοκίνητά τους, φοράω πολύ συχνά ψηλοτάκουνα. Και μου αρέσουν πολύ οι καλές μπότες με τακούνι, γιατί μου επιτρέπουν να κινούμαι γρήγορα και το πόδι μου παραμένει στην θέση του. Για αυτό τον λόγο στην συλλογή που σχεδίασα για τα "Pour La Victoire", σε πολλά παπούτσια βλέπουμε συχνά λουράκια. Γιατί όλες θέλουμε ένα ζευγάρι παπούτσια που θα δείχνει ωραίο στα πόδια μας, αλλά και θα παραμένει εκεί, χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσουμε γι' αυτό».

Γνωρίστε μερικά κομμάτια της συλλογής της και αναζητήστε περισσότερα εδώ

[gallery-378618]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.